Indonesia siirtyy lähemmäksi Scorpene-sukellusveneiden tilaamista Naval Groupilta

Romanian ja Filippiinien jälkeen Ranskan laivastoryhmän Scorpène-sukellusveneet ovat nyt lähempänä todennäköistä tilausta Indonesiassa.

Tiedämme, että Indonesian asemarkkinat ovat monimutkaiset markkinat, joilla ilmoitukset usein edeltävät todellisia päätöksiä, toisinaan radikaaleja käänteitä sillä välin. Siksi meidän on tulkittava varoen Janesin välittämä ilmoitus jonka mukaan Indonesian valtiovarainministeri Sri Mulyani Indrawati valtuutti puolustusministerinsä Prabowo Subianton allekirjoittamaan 2,16 miljardin dollarin rahoitussuunnitelman kahden uuden sukellusveneen hankintaa varten.

Tämä ilmoitus saattaa kuitenkin pian rikastaa Naval Groupin tilauskirjaa, jota tänään pidetään, Scorpene-sukellusveneellä, joka on tämän kilpailun suosikki, erityisesti Etelä-Korean mallia vastaan, jota on pitkään pidetty Jakartan suosion valintana.

Marraskuussa 2022 Ranskan laivastoryhmä ja indonesialainen telakka PT PAL allekirjoittivat yhteisymmärryspöytäkirjan yhteistyön ja teknologian siirron valmistelemiseksi tavoitteenaan rakentaa ja ylläpitää kahta Scorpène-sukellusvenettä, joista tehtiin intialaisten ja intialaisten allekirjoittama yhteisymmärryspöytäkirja. Ranskan puolustusministerit tästä aiheesta yhdessä 2 lentokoneen tilauksen kanssa Rafale helmikuussa 2022.

027680300 1644487804 prabowo x menhan prancis 1 Asevienti | Sotilaalliset laivaston rakenteet | Flash Defense
Indonesian puolustusministeri Prabowo Subianto ja asevoimien ministeri Florence Parly helmikuussa 2022 tilattaessa ensimmäiset 6 Rafale indonesialaiset ja yhteisymmärryspöytäkirjan allekirjoittaminen 2 Scorpene-sukellusveneen hankinnasta

Meidän tulee olla varovaisia ​​tulevan Indonesian kahden Scorpene-sukellusveneen tilauksen suhteen. On kuitenkin selvää, että ranskalainen malli on nykyään erittäin suotuisassa dynamiikassa pidettiin suosikkina Indonesiassa sekä Romaniassa ja Filippiineillä, näiden kolmen maan odotetaan itse asiassa käynnistävän ohjelmansa vuoden 3 aikana.

Tähän mennessä 14 esimerkkiä käytössä tai rakenteilla neljässä laivastossa (Chile, Malesia, Intia ja Brasilia), Scorpene on jo valtava kaupallinen ja teknologinen menestys Naval Groupille, mutta myös koko Ranskan laivaston BITD:lle, joka osallistuu sen suunnitteluun. , valmistus ja toteutus.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Asevienti | Sotilaallinen laivaston rakentaminen | Flash Defense

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit