Italia olisi lähellä uusien tankkien tilauksen virallistamista Leopard 2A8 Krauss-Maffeï Wegmannin kanssa

Vain kaksi kuukautta sitten, kun Euroopan panssaroitujen pallojen kaikki silmät kiinnittyivät Rheinmetallin seikkailuihin mainostaakseen KF-51:llä Panther, kun ensimmäiset K2:t saapuivat Puolaan ja siirrettiin Leopard 2 ja Challenger 2 Ukrainassa, saksalainen valmistaja Krauss-Maffeï Wegmann, jonka nimi on sittemmin muutettu KNDS-KMW:ksi, loi yllätyksen esittelemällä uudet tankit. Leopard 2A8, Unkariin myydyn A7HU:n evoluutio, joka integroi natiivisti hard-kill Trophy -suojajärjestelmän ja uuden visualisointi- ja tietojen fuusiojärjestelmän.

Ennen kaikkea KNDS ja Bundeswehr ilmoittivat samanaikaisesti tämän esityksen kanssa, että 18. Leopard 2A7V, jonka alun perin suunniteltiin korvaamaan 18 A6:ta, jotka annettiin Ukrainalle tukemaan sen sotaa, muutettiin käyttää 18 Leopard 2A8, sillä aikaasopimukseen sisältyi myös optio 123 tankista. Ja vähintä, mitä voimme sanoa, on, että baijerilainen yritys näyttää onnistuneen täydellisesti.

Itse asiassa sen jälkeen ei ole kulunut kolmea viikkoa ilman, että mahdollinen asiakas olisi ilmoittanut aikomuksestaan ​​ostaa uusi säiliö. Näin oli ensinTšekin tasavalta, joka aikoo tilata 73 Leopard 2A8 osana sen modernisointia, jolla korvataan edelleen käytössä oleva 66 T-72MA/M4CZ modernisoimalla 14 Leopard Berliinin tarjoama 2A5 korvauksena Ukrainaan siirretyistä viidestäkymmenestä tšekkiläisestä T-72:sta ja tilaamalla 59 uutta panssaroitua ajoneuvoa.

Italia haluaa tilata yli 125 tankkia Leopard 2A8

Muutamaa viikkoa myöhemmin oli Norjan vuoro ilmoittaa, että tilaus 54:lle Leopard 2A7 kilpailusta, jossa saksalainen tankki kohtasi K2 Blackin Panther Etelä-Korean muutama kuukausi sitten, olisi myös muutettu kanneksi 54 Leopard 2A8. Eikä dynamiikka näytä laantuvan.

Itse asiassa, Italian lehdistön mukaan, Rooma olisi myös lähellä tankkitilauksen ilmoittamista Leopard 2A8, ilmoitetun 4–6 miljardin euron summalla. Näiden tietojen mukaan, jotka olisi kuitenkin otettava ehdollisesti virallista vahvistusta odotettaessa, Italian viranomaisten ja KMW:n väliset neuvottelut ovat edenneet hyvin pitkälle, mikä viittaa välittömään ilmoitukseen.

Maaliskuun alussa Italian viranomaiset ilmoittivat aikovansa tehdä niin 125 välisukupolven säiliön hankinta 125 modernisoitavan Ariete C-1:n vahvistamiseksi vastata kehittyviin uhkiin ja taistelukentän kovettumiseen. Rooma aikoo myös hankkia määrittelemättömän määrän nykyaikaisia ​​jalkaväen taisteluajoneuvoja korvaamaan 200 vanhentuneena ja haavoittuvana pidettyä Dardo VCI:tä.

Puma IFV -panssarivaunut MBT | Saksa | Puolustusanalyysi
Rooma aikoo hankkia määrittelemättömän määrän VCI:itä korvatakseen sen 200 Dardoa. KMW:n Puma voitaisiin harkita.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 MBT Panssarivaunut | Saksa | Puolustusanalyysi

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit