Kasvavista budjeteista huolimatta länsimaiset armeijat eivät pysty hankkimaan värvättyjä

Jos vuosi 2022 asetettiin Venäjän Ukrainaa-vastaisen aggression jälkeen pääosin lisääntyneiden puolustusponnistelujen alle, lähes kaikkialla Euroopassa, vuosi 2023 voisi hyvinkin esittää hyvin erilaiset kasvot, mikä saattaa tuottaa pettymyksen sotilassuunnittelijoille.

Vuoden alusta lähtien raportit ovatkin moninkertaistuneet länsimaisten armeijoiden, erityisesti Euroopassa ja Yhdysvalloissa, kohtaamista vaikeuksista rekrytoida joukkojen uudistamiseen tarvittavaa henkilöstöä, jolloin edellä mainittuja kasvutavoitteita sovelletaan.

Tämä koskee erityisesti Bundeswehria, joka pyrkii kasvattamaan joukkonsa nykyisestä 183.000 203.000 sotilasta 10 35 sotilaaseen 2 vuoden kuluessa vastatakseen uhan kehittymiseen. Tämän vuoksi sen budjetti kasvaa lähes XNUMX prosenttia. Naton vaatima XNUMX % BKT:stä.

Sillä on kuitenkin jo nyt merkittäviä ongelmia työvoiman säilyttämisessä ehdokkaiden määrä viimeisen 12 kuukauden aikana on laskenut 11 % verrattuna edelliseen kauteen, jota leimaa hakemusten kasvu Covid-kriisin jälkeen.

bundeswehr G36 Saksan puolustusbudjetti GETTY Sotilaallinen suunnittelu ja suunnitelmat | Saksa | Armeijan budjetit ja puolustusponnistelut
Bundeswehrin liittymishakemukset ovat vähentyneet 11 prosenttia viime kuukausina

Lisäksi kolmannes sen nykyisestä työvoimasta lähtee palveluksesta seuraavien 7 vuoden aikana, mikä vaikeuttaa haasteeseen vastaamista Saksan komentajalle, joka moninkertaistaa aloitteita yrittää saada kontaktia nuoriin luomaan ammatteja, ilman suuria menestystä kuitenkin.

Sama koskee kuninkaallista laivastoa, vaikka se onkin laitos Kanaalin toisella puolella, mikä näkyy nykyään työvoiman negatiiviselle taseelle, johtuen irtisanomisten merkittävästä lisääntymisestä Covid-jakson jälkeen, kun taas hakemukset ovat vähentyneet 25 % edelliseen kauteen verrattuna, ja tietyt erikoisuudet ovat kovissa jännitteissä erityisesti markkinoiden kilpailun vaativien työpaikkojen vuoksi.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Sotilaallinen suunnittelu ja suunnitelmat | Saksa | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit