Thales esittelee uusia Toutatis-kevyitä prowling-ammuksia Pariisin lentonäyttelyssä

Thales esitteli Pariisin ilmailunäyttelyssä uuden kevyen Toutatis-prowling-ammukseensa, joka on vaihtoehto Switchbladelle, mutta myös Colibrille, jota Nexter kehittää DGA:lle.

Paris Air Show 2023 -tapahtumaa ei ole toistaiseksi leimannut sensaatiomainen sotilasilmailun ilmoitus, lukuun ottamatta vahvistusta, että F-35A on edelleen herkkä myrskyille, amerikkalainen laite peruutti lentoesittelynsä kauden alussa. Viikko ukkosmyrskyjen vaaran vuoksi ja Belgian saapuminen tarkkailijaksi FCAS-ohjelmaan.

Näin ei ole kaikentyyppisten sotilaallisten droonien erityisen dynaamisella alalla. Näin ollen ranskalaisen Turgis & Gaillardin DGA:n toimeksiannosta suuressa salassa kehittämä MALE Aarok -droni on yksi tämän esityksen paljastuksia. myös kansainvälisellä näyttämöllä. Tämä on myös asia Leonardon italialaisen Falco Xplorer -droonin, esiteltiin ensimmäistä kertaa aseellisessa versiossa näyttelyssä.

Näyttely tarjosi myös ranskalaiselle Thalesille tilaisuuden esitellä uutta prowing-ammustaan, Toutatis (pääkuvassa), kevyt drone, joka kehittyy tulevaisuuden Colibri-kategoriassa, jonka MBDA on kehittänyt DGA:n puolesta ja joka on varustettu 30 minuutin autonomia ja 10 km:n toimintasäde ja sotilaallinen kuorma, joka riittää tuhoamaan kevyen panssaroidun ajoneuvon tai linnoituksen.

Thalesin Toutatis light stalking -ammukset kehittyvät Switchblade 300 -sarjassa
Kevyt jalkaväen partioammukset tarjoavat erittäin tarkan epäsuoran tulikyvyn, joka on hyödyllinen kaupunkitaisteluissa tai naamioituneissa taisteluissa, kuten vihollisen vakiintuneiden tuliasemien eliminoimiseksi.

Toisin kuin Colibri, Toutatiksen on kehittänyt Thales ja erikoistunut yritys, jonka henkilöllisyys on toistaiseksi tuntematon, Defence Innovation Agencyn tuella.

Kevyt, se voidaan kuljettaa laukaisuputkessaan jalkaväen toimesta, kuten amerikkalainen Switchblade 300, mikä tekee siitä mielenkiintoisen vaihtoehdon kevyelle kranaatinheittimelle lisäämään irrotettujen jalkaväkiyksiköiden tulivoimaa, erityisesti tarjoamalla tarkan epäsuoran tulikyvyn.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Logo Metadefense 93x93 2 Lapping ammukset | Flash Defense | Ranska

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit