Rheinmetall vs General Dynamic: amerikkalaisten M2 Bradley -mallien vaihto tapahtuu tunnetulla alueella

- Mainonta -

Yhdysvaltain armeijan M2 Bradley -koneiden korvaaminen vastustaa Rheinmetallin KF-41 Lynxiä

Tammikuussa 2020, Yhdysvaltain armeija peruutti valinnaisesti miehitettyjen taisteluajoneuvojen ohjelmansa mahdollistaakseen sen noin 5000 2 M3 jalkaväen taisteluajoneuvon ja Bradley-perheen aseistettujen MXNUMX tiedusteluajoneuvojen korvaamisen.

Todellakin, erittäin tiukan testiaikataulun ja hallinnollisten vaikeuksien vuoksi Rheinmetall USA:n, Textronin, L21 Harrisin ja Raytheonin (äskettäin uudelleen nimetty RTX) esittelemää saksalaisen Rheinmetallin KF3 Lynxin prototyyppiä ei voitu toimittaa ajoissa Yhdysvaltoihin testattavia vastaan. General Dynamic Land Systemin ja General Motors Defensen Griffin III.

- Mainonta -

Todellisen kilpailun puutteen vuoksi Yhdysvaltain armeija päätti perua sen käynnistääkseen sen uudelleen uusilla tukikohdilla muutamaa kuukautta myöhemmin. Todellakin, liian tiukan aikataulun lisäksi näytti siltä, ​​että tuolloin valmistetut tekniset tiedot olivat aivan liian rajoittavia ja rajoittivat monilta osin valmistajien työtä ja mahdollisuuksia suunnitella tehokas ja innovatiivinen panssaroitu ajoneuvo.

Vuotta myöhemmin, huhtikuussa 2021, OMFV-ohjelma palasi raiteilleen, jossa spesifikaatiot on suunniteltu uudelleen ja mukautettu geostrategiseen kehitykseen, tuottaa panssaria, joka ei tällä kertaa enää ole ilmakuljetettavissa C17-koneilla, mutta joka on paljon paremmin suojattu ja aseistettu, jopa 50 mm:n aseella ja tarkistetut toimintavaatimukset kahden hengen miehistölle. uusien digitaalisten teknologioiden integrointi ja mahdollisuus kuljettaa kuusi varustettua sotilasta.

Yhdysvaltain armeijan M2 Bradley -koneiden vaihto on nyt kiireellinen
Yhdysvaltain armeijan on korvattava yli 5000 45 Bradleya tulevina vuosina, ja ohjelma saavuttaa XNUMX miljardia dollaria.

Oli miten oli, hieman yli kahden vuoden opiskelujakson jälkeen Yhdysvaltain armeija on julkistanut luettelon kahdesta finalistista, jotka valittiin osana OMFV-ohjelmaa, joka nimettiin uudelleen XM30:ksi. , ja joiden on tuotettava 2025 testiä. prototyypit vuoteen 7 mennessä toimitetaan vuonna 2025 osallistumaan arviointi- ja kenttätestausvaiheeseen.

- Mainonta -

Ilman suurta yllätystä, se on totta, nämä ovat taas konsortiot, jotka kokoontuvat KF41 Lynx Rheinmetall USA:n, RTX:n, L3:n ja Textronin ympärille, sekä GDLS:n ja GM Defensen yhdistävä konsortio, jotka valittiin kolmen muun kilpailijan kustannuksella, jotka olivat BAe (Bradleyn suunnittelija), Oshkosh Defense, joka liittyi tilaisuuteen Etelä-Korean Hanwhaan AS21 Redbackin ja israelilaisen Rafaelin kanssa, sekä Renk Amerikkaan liittyvä Point Blank -tarjous.


LOGO meta Defense 70 jalkaväen taisteluajoneuvot | Venäjän ja Ukrainan konflikti | Panssaroitujen ajoneuvojen rakentaminen

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.

- Mainonta -

Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit