Pentagon ilmoittaa F-35-toimitusten uudesta keskeytyksestä lähikuukausina

LM:n TR-3-päivityksen yhteydessä kohtaamien vaikeuksien edessä Pentagon ilmoitti F-35-toimitusten tulevasta keskeyttämisestä tulevina kuukausina, ja mahdollista pidennystä vuoteen 2024 asti.

Jos F-3-hävittäjän kolmen version Lockheed-Martin-kokoonpanolinjat eivät ole koskaan lopettaneet tuotantoa ja valmistavat nykyään yhdeksän uutta lentokonetta kuukaudessa, Pentagon on jo useaan otteeseen keskeyttänyt näiden laitteiden toimitukset vaatimustenmukaisuusongelmien tai -ongelmien vuoksi. antaa aikaa tiettyjen tutkimusten valmistumiselle.

Niinpä viime joulukuussa amerikkalaisten hävittäjien toimitus keskeytettiin lähes 3 kuukaudeksi, sen jälkeen, kun Yhdysvaltain merijalkaväen F-35B joutui moottorivikaan pystylaskun aikana, lentäjä onnistui onneksi kaatumaan ennen törmäystä.

Muutama kuukausi aiemmin, syyskuussa 2022, toimitus oli myös keskeytetty useiksi viikoiksi Puolustussopimushallintoviraston korostettua, että laitteen turbiinissa käytettiin Kiinasta tuodusta metalliseoksesta valmistettuja elementtejä.

Vuonna 2018 toimitus keskeytettiin myös kahdeksi kuukaudeksi, tällä kertaaPentagonin ja Lockheed-Martinin välinen erimielisyys koski vastuuta tietyissä lentokoneissa havaituista korroosio-ongelmista ja näin ollen ongelman ratkaisemiseksi tarvittavien 120 miljoonan dollarin korjaus- ja muutoskustannusten maksamista.

F 35B törmäys e1688051454231 BITD Defence Industrial Fabric | Hävittäjäkoneet | Sotilaslentokoneiden rakentaminen
Viime joulukuussa Yhdysvaltain merijalkaväen F-35B syöksyi maahan pystysuoran laskeutumisen aikana, kun virta katkesi, minkä vuoksi lentokoneen toimitukset keskeytettiin kolmeksi kuukaudeksi.

Näin tulee käymään myös tulevina viikkoina, mutta tällä kertaa viestissä, joka ylittää huomattavasti muutaman edellisen viikon keskeytykset. Itse asiassa Pentagon on ilmoittanut LM:lle, että se lopettaisi uusien F-35-koneiden toimitukset tulevina viikkoina, niin kauan kuin elokuussa toimitettavan uuden TR-3-version alkuperäistä taistelukykyä ei ole vahvistettu.

LM:n mukaan tämä validointi tapahtuu kuitenkin vasta vuoden lopussa, tarkemmin joulukuussa, mikä johtaa yli 4 kuukauden toimituskatkoihin ja velvoittaa lentokoneen valmistajan varastoimaan enintään 45 lentokonetta odotusaikana. vihreä valo Pentagonilta.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusteollisuuden kangas BITD | Hävittäjälentokone | Sotilaslentokoneiden rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit