Rafale M, Scorpène, SSN..: Intian lehdistössä spekuloidaan pääministeri Modin virallisesta vierailusta Ranskaan

Paine Intian lehdistössä kasvaa Intian pääministerin Narendra Modin tulevan virallisen Ranskan-vierailun vuoksi heinäkuun 14. päivän juhlien yhteydessä, johon useat Rafale Intiaani osallistuu sotilasilmaparaatiin.

Comme olimme jo toistaneet sen, tämä vierailu voisi hänen mukaansa olla tilaisuus ilmoittaa 26 taistelukoneen tilauksesta Rafale M (Navy) aseistaa uuden lentotukialuksen INS Vikrantin tällä hetkellä käytössä olevien Mig-29-koneiden tilalle.

Se olisi valtava menestys ranskalaiselle hävittäjälle ja sen suunnittelijalle, lentokonevalmistaja Dassault Aviationille, joka ylittäisi myös vientiin tilatun 300 lentokoneen kynnyksen, sekä suuri ensimmäinen, mitä tulee ensimmäiseen ranskalaiseen koneeseen. historian aikana koskaan viety (Argentiinalainen Super Etendard on maalla).

Mutta muut neuvottelut ovat käynnissä, aivan yhtä näyttäviä. Eli mukaan artikkeli Intian narratiivisivustolta, Narendra Modin virallinen vierailu olisi myös tilaisuus Intialle ja Ranskalle ilmoittaa tilauksesta 3 ylimääräisestä Scorpene-sukellusveneestä, sekä Ranskan osallistumisesta Intian hyökkäyksen ydinsukellusveneohjelmaan, jossa on oltava mukana 8 alusta.

Rafale Su 30MKI Asevienti | Ilmasta riippumaton propulsio AIP | Hävittäjälentokoneita

Vaikka artikkelin kirjoittajan esittämä hypoteesi ei toistaiseksi ole virallisesti vahvistettu, se on kaukana kuvitteellisesta. Itse asiassa, vaikka kaikki viittaa siihen, että nykyisessä tilanteessa saksalaisen TKMS:n tyyppi 214 voittaa P75i-kilpailun, johon Naval Group ei voinut osallistua, kestää useita vuosia ennen kuin uusien sukelluslaitteiden varsinainen tuotanto alkaa Mazagonin telakat.

Edellisen P75-ohjelman viimeisen Scorpenen tuotannon päätyttyä nämä telakat kuitenkin siirtyvät teollisen epäaktiivisuuden jaksoon, jonka kolmen ylimääräisen Scorpenen tilaus voisi täyttää tehokkaasti ja tehokkaasti vahvistaen samalla Intian sukellusvenevalmiuksia.

Näiden teollisuustyökalun hyödyntämiseen liittyvien näkökohtien lisäksi Naval Group oli muutama kuukausi sitten liittänyt osallistumisensa Intian SSN-ohjelmaan, tarjota tiettyjä avaintekniikoita, kuten Pumpjet joka varustaa SSN Suffrenin mutta myös SSBN Triomphantin ja joka lisää merkittävästi laivojen harkintavaltaa suurella nopeudella rajoittamalla kavitaatioilmiöitä.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Logo Metadefense 93x93 2 Exportations d'armes | Air Independant Propulsion AIP | Aviation de chasse

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

2 Kommentit

  1. […] Mutta Safran ei välttämättä ole ainoa ranskalainen valmistaja, joka osallistuu TEBDF-ohjelmaan. Intialaisen idrw.org-sivuston mukaan samansuuntaisiin lähteisiin viitaten näyttäisi siltä, ​​että Dassault Aviation voisi myös tukea Intian ilmailuteollisuutta tämän lentokoneen kehittämisessä, kuten Naval Group voisi tehdä Intian SSN:n ohjelman suhteen. […]

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit