Pentagonin innovaatioyksikkö haluaa toimivan avaruusrahtiratkaisun "kahden vuoden sisällä"

Sovellettaessa Marine Corps EOBA -doktriini, Pentagonin innovaatioyksikkö on käynnistänyt hankehaun avaruusrahtiratkaisun toteuttamiseksi laitteiden ja materiaalien projisoimiseksi minne tahansa planeetalla lyhyellä aikavälillä.

Potentiaalisen toiminnan alueiden lisääntyessä ja ensiluokkaisten asevoimien ilmaantumisen myötä, jotka edustavat merkittäviä mahdollisia vastustajia Amerikan armeijalle, logistiikasta ja yleisemmin miesten ja rahdin nopeasta projisoinnista on tullut kriittisiä kysymyksiä Pentagonille.

Itse asiassa tähän asti, erityisesti kylmän sodan aikana, käytetty strategia, joka koostui suuren kaluston ja joskus miesten sijoittamisesta lähelle todennäköisiä toiminta-alueita, on nykyään tullut erittäin kalliiksi materiaalikustannusten vuoksi ja erittäin monimutkaiseksi toteuttaa. Yhdysvaltain armeijoille, kuten kaikille lännen armeijoille, määrätyt HR-rajoitukset.

Näiden rajoitusten ja todennäköisten taistelukenttien moninkertaistuminen on johtanut siihen, että Pentagon haluaa varustaa itsensä uusilla voiman projisointi- ja logistiikkavirroilla, jotta suurin osa joukkoista pysyisi Yhdysvalloissa säilyttäen samalla keinot lyhyinä. -aikaiset reaktiot aina, kun se voi osoittautua tarpeelliseksi.

Näin on viime vuosina käynnistetty useita ohjelmia tällä alalla, mm Liberty Lifter -nimisen logistisen kuljetusekranoplanin suunnittelu, viittaus toisen maailmansodan Liberty-aluksiin, jotka DARPA on uskonut General Atomicsille.

Liberty Lift DARPA Space Forces | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt | Voimien käyttöönotto – jälleenvakuutus
Darpan hallinnoima Ekranoplan Liberty Lifter -logistiikkakuljetusohjelma on mukautettu erityisesti Kiinan Tyynenmeren teatterin rajoituksiin ja haasteisiin.

Samalla alueella ja edelleen vastatakseen Kiinaan päin Tyynenmeren teatterin erityistarpeisiin, Yhdysvaltain merijalkaväki on ryhtynytLight Amphibious Warship -valoprojektiorakennuksen suunnittelu, jonka on tarkoitus olla uuden EOBA:n hajautettua toimintaa koskevan opin kulmakivi, jotta voidaan projisoida ja tukea logistisesti pieniä merijalkaväkiyksiköitä Tyynenmeren saaristossa.

Mutta kunnianhimoisin aloite ja epäilemättä innovatiivisin on Pentagonin innovaatioyksikön vuodesta 2018 lähtien ohjaama Rocket Cargo -ohjelma, joka on juuri saavuttanut uuden ratkaisevan askeleen. suurten amerikkalaisten avaruusliikenteen harjoittajien kaupallisten tarjouspyyntöjen julkaiseminen, kuten SpaceX, Blue Origin, VOX Space ja Rocket Lab USA.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Space Forces | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt | Joukkojen sijoittaminen – Jälleenvakuutus

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit