Jäsennellympi ja vähemmän rajoitettu GCAP-ohjelma (Iso-Britannia, Italia ja Japani) on FCAS:n edellä.

- Mainonta -

Alun perin nopeasti koottu vastaus ilmoitukseen (silloin) ranskalais-saksalaisesta FCAS:n kuudennen sukupolven taistelulentokoneohjelmasta. Global Combat Air Platformin GCAP-ohjelma, joka yhdistää Ison-Britannian, Italian ja Japanin, näyttää ottavan johtoaseman. verrattuna sen eurooppalaiseen kilpailijaan.

Itse asiassa, puhuessaan erikoislehdistölle brittiläisen lentokonevalmistajan BAe:n Wartonissa, sen Future Air Combat Systemin järjestelmäjohtaja Herman Claesen oli enemmän kuin luottavainen ohjelman tulevaisuuteen, jonka tavoitteena oli olla ensimmäinen kuudes. sukupolven taistelulentokoneita, alhainen havaittavissa oleva, yliääninen ja ohjattu, ottamaan käyttöön amerikkalaisen NGAD:n ulkopuolella.

näin ollen, Herman Claesen uskoo nyt, että tavoite GCAP:n käyttöönotosta vuonna 2035 on täysin saavutettavissa, kun taas ohjelman esittelyn pitäisi nousta ilmaan "5 vuoden sisällä", eli vuonna 2028 tai ennen.

- Mainonta -

BAe:lle ja sen kumppaneille tämä erittäin kunnianhimoinen aikataulu osoittautuu olennaiseksi ohjelmaa ympäröivän kaupallisen strategian ja erityisesti sen lentokonevalmistajan tärkeiden vientitavoitteiden kanssa, jotka eivät enää aio pelata Dassault-ilmailun takana kansainvälisellä näyttämöllä. kuten kävi Typhoon kohti Rafale ja Tornado Mirage 2000:een nähden.

F35B ja Typhoon RAF e1688652132159 Kansainvälinen teknologinen yhteistyö Puolustus | Hävittäjälentokone | Sotilaslentokoneiden rakentaminen
GCAP-ohjelman on omaksuttava Typhoon RAF:ssa ja Italian ilmavoimissa sekä Japanin F2:ssa. Nämä kolme joukkoa käyttävät myös suurta F-3 A- ja B-hävittäjäpommittajien laivastoa.

Lisäksi hän käsitteli tämän lehdistökokouksen aikana useaan otteeseen piilevää kilpailua FCAS-ohjelman kanssa ja asetti vastuun virheistään osittain ilmailualan kokemuksen puutteeseen.Ranska yhteistyöohjelmissa, toisin kuin Iso-Britannia, jonne on kertynyt paljon tällä alueella Tornadon kanssa Typhoon ja Jaguar ennen heitä.

Ennen kaikkea BAe näyttää käyttävän kalenteria strategisena aseena vakiinnuttaakseen asemansa kansainvälisillä markkinoilla ja saada takaisin viime vuosikymmeninä aiempien yhteistyöohjelmien kautta menetetyt markkinaosuudet.

- Mainonta -

LOGO meta Defense 70 Kansainvälinen teknologinen yhteistyö Puolustus | Hävittäjälentokone | Sotilaslentokoneiden rakentaminen

75 % tästä artikkelista on vielä lukematta,
Tilaa päästäksesi siihen!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 6,90 €.


Uutiskirjeen tilaus

- Mainonta -

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit