Pohjois-Korean sotilassatelliitti, joka laukaistiin tuloksetta toukokuun lopussa, oli myös väärennös.

Jos Pohjois-Korean ensimmäisen sotilaallisen havaintosatelliitin julkistettu laukaisu epäonnistui, näyttää siltä, ​​että satelliitti itse ei kyennyt suorittamaan sotilastason havaintotehtäviä, kuten Pjongjang väittää. Joka tapauksessa tämä käy ilmi Etelä-Korean laivaston erittäin tärkeän tehtävän talteenotettujen jätteiden analyysistä.

Uuden sotilasparaatin yhteydessä, josta Kim Jong-unin hallinto näyttää kovasti pitävän, vuoden alussa Pohjois-Korean virallisen uutistoimiston julkaisemien valokuvien ansiosta tietyt asiantuntijat saattoivat päätellä, että väitetty M2020 tankki uusi sukupolvi Esitetty useita kuukausia "puolessavälissä amerikkalaisen M1A2:n ja venäläisen T-14 Armatan välillä", oli itse asiassa väärennös..

Kuvien huolellinen tarkkailu mahdollistikin nämä asiantuntijat toteamaan, että panssaroitua ajoneuvoa suojaava komposiittisuojaus oli vain alumiinilevyjä, jotka oli hitsattu ja maalattu antamaan illuusion suojauksesta, joka on verrattavissa länsimaisten tankkien suojaamiseen. kun taas toiset laukaukset osoittivat, että haarniska oli tarkoitettu vain paraateihin, ei taisteluihin.

Ilmeisesti Pjongjang yritti jälleen kerran mystifioida seurueensa toukokuun lopussa, kun kansainvälisellä näyttämöllä käynnistettiin paljon julkisuutta saanut ja välitetty sotilaallinen havaintosatelliitti, jonka tarkoituksena oli antaa Pohjois-Korean armeijalle mahdollisuus seurata Pohjois-Korean armeijan liikkeitä. eteläiset kollegansa.

/e Toukokuun lopussa syöksynyt Pohjois-Korean sotilassatelliitti oli väärennös, kuten muutama kuukausi aiemmin esitelty M2020-panssarivaunu
Pjongjangissa sotilaallisten paraateissa esitelty M2020-panssarivaunu on todellisuudessa vain mystiikka, jonka tarkoituksena on huijata Etelä-Korean sotilaalliset voimavarat täydessä modernisaatiossa.

Itse asiassa sen jälkeen, kun laukaisu epäonnistui ja väitettyä sotilassatelliittia kantanut raketti syöksyi maahan Japaninmerellä, Etelä-Korean laivasto aloitti hienovaraisen mutta massiivisen merioperaation etsiäkseen onnettomuuden levittämiä roskia ja analysoidakseen niitä.

Etelä-Korean kenraaliesikunnan mukaanTämä operaatio, joka mobilisoi merkittäviä meri-, ilma- ja sukellusveneresursseja, kesti 36 päivää ja päättyi 5. kesäkuuta. Sen ansiosta Etelä-Korean asiantuntijat analysoivat sen jälkeen lukuisia roskia. Heidän tuomionsa on lopullinen.

Heidän mukaansa Pohjois-Korean raketissa olikin havaintosatelliitti, niin siinä olevat järjestelmät eivät millään tavalla riittäneet mahdollistamaan sotilastason sähköoptisten avaruustiedusteluoperaatioiden suorittamista.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa.

Meta-Defense täyttää 5 vuotta!

LOGO meta Defense 114 Propaganda | Pohjois-Korea | Etelä-Korea

- 20% Classic- tai Premium-tilauksellasi koodi Metanniv24, jusqu'au vain 21. toukokuuta !

Tarjous voimassa 10.-21. uuden Classic- tai Premium-, vuosi- tai viikkotilauksen verkkotilaukselle Meta-Defense-verkkosivustolla.


Jatkoa ajatellen

2 Kommentit

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit