Intian hankintatoimisto hyväksyy tilauksen 26 Rafale M ja 3 muuta Scorpenea Ranskasta

Mukaan aina erittäin asiantunteva Michel Cabirol taloustietosivustolta LaTribune.frIntian pääministerin Narendra Modin virallinen vierailu Ranskaan heinäkuun 14. päivän juhlien yhteydessä, joihin Intian armeijoiden osat osallistuvat, ei todennäköisesti ole Intian ja Ranskan tilaisuus allekirjoittaa uusia asesopimuksia.

Nyt kaikki kuitenkin viittaa siihen, että Pariisi ja New Delhi valmistautuvat erittäin laajaan puolustusteollisuuden ja teknologiseen yhteistyöhön tulevina kuukausina. Itse asiassa viime viikkoina Intian lehdistö moninkertaistaa julkaisuja sekä ilmoittaakseen tulevista asesopimuksista ja merkittävistä teknologisista tapahtumista maiden välillä, mutta myös korostaakseen strategisen kumppanuuden laatua, joka on yhdistänyt kaksi maata jo 25 vuoden ajan.

Jos Intian lehdistön paljastukset näistä tulevista puolustusohjelmista olivat tähän asti suhteellisen epäsuoria, ne ovat juuri saaneet virallisemman ulottuvuuden. Todellakin, Indian Defense Acquisition Office tai DPB englanninkielisestä lyhenteestä on juuriantaa luvan ostaa New Delhi 26 Rafale M, sekä 3 muuta Scorpene-sukellusvenettä, viimeinen askel, jonka avulla Narendra Modi voi ottaa maan yhteyttä allekirjoittamalla virallinen määräys.

IAC1 INS Vikrant Air Independent Propulsion AIP | Hävittäjäkoneet | Sotilaslentokoneiden rakentaminen
Les Rafale M Indian aseistaa uuden 40.000 XNUMX tonnin lentotukialuksen INS Vikrantin, joka otettiin käyttöön vain vuosi sitten

Järjestys 26 Rafale Laivaston uuden lentotukialuksen INS Vikrant aseistamista on odotettu pitkään, vaikka sveitsiläiset kokemukset ovat opettaneet ranskalaiset olemaan varovaisia, kunnes virallisia ilmoituksia on tehty. Todellakin, Intian laivasto oli jo ilmaissut suosivansa sitä Rafale M ilma-aluksen amerikkalaista Super Hornetia vastaan ​​tehtyjen testien jälkeen, erityisesti käyttämällä koehypyä Goan laivaston lentotukikohdassa.

Lisäksi, kuten olimme toistaneetsiirtyminen alkuperäisestä 57:stä vain 26:een meritaistelukoneeseen suosi merkittävästi Rafale päin amerikkalaista laitteistoa, koska se saattoi luottaa kaikkeen aiemmin tehtyyn työhön varustaakseen 36 Rafale Intian ilmavoimien B/C Intian odotetuista ominaisuuksista, kun taas synergiaetuja IAF:n ja Intian laivaston välillä on huollon ja koulutuksen osalta samoja lentokoneita käyttämällä.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Logo Metadefense 93x93 2 Air Independent Propulsion AIP | Hävittäjälentokone | Sotilaslentokoneiden rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit