Safranin tavoin Dassault voisi liittyä uuden intialaisen TEDBF-hävittäjän kehittämiseen

Eilisen ilmoituksen jälkeen Intian puolustushankintalautakunnan (DPB) antama hyväksyntä New Delhin hankkiessa 26 Dassault-hävittäjää Rafale M ja 3 muuta tavanomaista Scorpene-sukellusvenettä, lehdistö sekä Ranskassa että Intiassa moninkertaistaa julkaisuja tästä aiheesta odottaen ilmeisesti virallistamista tai ainakin ilmoitusta näistä määräyksistä Narendra Modin Ranskan-vierailun yhteydessä. 14. heinäkuuta.

New Delhin ja Pariisin välisen sotilaallisen ja teollisen yhteistyön panokset näyttävät kuitenkin ylittävän näitä näyttäviä ja median ilmoituksia.

Siten, kuten aikaisemmissa artikkeleissa mainittiin, kaikki viittaa siihen, että 3 ylimääräisen Scorpenen hankinnan lisäksi Naval Group ja Ranskan laivaston BITD tukevat aktiivisesti ensimmäisen Intian ydinhyökkäyssukellusveneohjelman kehittämistä merkittävillä teknologiansiirroilla, jotta nämä alukset saadaan tehokkaita, koska ne ovat huomaamattomia.

Toinen yhä enemmän keskustelua herättävä hypoteesi koskee moottorivalmistaja Safranin mahdollista tulevaa yhteistyötä Twin Engine Deck Based Fighter -ohjelmassa tai TEDBF:ssä, tulevassa kaksimoottorisessa laivahävittäjässä, jota kehittää intialainen puolustusalan innovaatiotoimisto DRDO. uuden, 12 tonnin työntövoiman kehittävän suihkuturbiinin kehittämiseksi tietylle 26 tonnin lentokoneelle.

Shortfin Barracuda pumpjet e1631545960958 Sotilaallinen suunnittelu ja suunnitelmat | Hävittäjäkoneet | Sotilaslentokoneiden rakentaminen
Naval Group voisi osallistua Intian SSN-ohjelmaan, jossa on vaakalaudalla merkittäviä teknologiansiirtoja

Vuonna 2035 käyttöönotettavan TEBDF:n on määrä korvata MIG-29:t, joita tällä hetkellä käytetään INS Vikramaditaya -lentokukialuksella, joka on Venäjältä hankittu 45.000 2014 tonnin lentotukialus, jonka jälkeen intialaiset telakat rakensivat uudelleen käyttöönsä vuonna XNUMX. Sen pitäisi myös virittää. mahdollinen kolmas lentotukialusta ilmoitti muutama kuukausi sitten.

Mutta Safran ei välttämättä ole ainoa ranskalainen valmistaja, joka osallistuu TEBDF-ohjelmaan. Voimassa, Intialaisen sivuston idrw.org mukaan, viittaa yhteensopiviin lähteisiin, näyttää siltä, ​​että Dassault Aviation voi myös tukea Intian ilmailuteollisuutta tämän laitteen kehittämisessä, kuten mitä voisi tehdä Naval Group koskien Intian SSN-ohjelmaa.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Logo Metadefense 93x93 2 Planification et plans militaires | Aviation de chasse | Construction aéronautique militaire

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit