Le Rafale ja Scorpene erottuvat uskomattomina menestystarinoina tulevilla Intian tilauksilla

Niin. Se on tehty! Intian pääministeri Narendra Modi saapui Pariisiin 2 päivän viralliselle vierailulle osana heinäkuun 14. päivän juhlia, joiden kunniavieras hän on, mutta Intian puolustusministeriö julkaisi lehdistötiedotteen, jossa vahvistettiin New Delhin välimiesmenettely. hankinnasta 26 lähti taistelukoneeseen Rafale M Dassault Aviatioltan vahvistamaan maan laivametsästystä sekä kolme Scorpene-sukellusvenettä Naval Groupin kanssa.

Tämä ilmoitus päättyy jännitystä useita päiviä, kun Intian lehdistö moninkertaisti artikkeleita, joissa kerrottiin näiden kahden johtavan laitteiston todennäköisestä seuraavasta tilauksesta tämän virallisen vierailun yhteydessä.

Kuten lehdistötiedotteessa todetaan, näiden kahden tilauksen budjettinäkökohdista ja aikataulusta on kuitenkin vielä neuvoteltava ennen kuin ne voidaan allekirjoittaa virallisesti, minkä vuoksi sen pitäisi tapahtua muutaman viikon tai kuukauden kuluessa.

Tämä tuleva intialainen tilaus merkitsee New Delhin luottamuksen uudistamista Pariisiin ja maiden välillä 25 vuotta sitten solmimaan strategiseen kumppanuuteen.

Se osoittaa myös ranskalaisten valmistajien valmistamien laitteiden laadukkuuden, sillä Intian armeijat käyttävät hävittäjää jo operatiivisesti ja intensiivisesti. Rafale joista 36 lentokonetta työskentelee Intian ilmavoimissa ja varmistaa erityisesti osan maan peloteasennosta, kuten Scorpène-sukellusvene, joista viisi kuudesta P75-ohjelmaan kuuluvasta ja Intiassa rakennetusta yksiköstä purjehtii jo Intian alaisuudessa. paviljonki.

Rafale C Intia e1689268428327 Asevienti | Hävittäjälentokone | Sotilaslentokoneiden rakentaminen
Intia, kuten Qatar ja Egypti ennen sitä, tilaa uuden erän hävittäjiä Rafale, tällä kertaa laivaston versio ryhtyi aseistamaan uutta lentotukialustaan ​​INS Vikrant

On huomioitava ohimennen, että ne kolme maata, jotka alun perin tilasivat ranskalaisen hävittäjän vuosina 3 (Egypti ja Qatar) ja 2015, ovat nyt kaikki tilannut lisää lentokoneita, 2016 Qatariin, 12 Egyptiin ja nyt 30 Intiaan. että Rafale Egyptin ja Intian ilmavoimat voisivat tilata sen uudelleen tulevaisuudessa. Joka tapauksessa tämä kertoo paljon metsästäjän todellisista ominaisuuksista.

Se on myös historiallinen tilaus, joka merkitsee virstanpylvästä sekä Ranskan ilmailu- että laivaston rakentamisessa. Todellakin, 26 Rafale M pian tilannut New Delhi, vientitilauskanta Rafale on nyt saavuttanut 310 lentokonetta, mikä itse asiassa ylittää 286 Mirage 2000:n viennin, vaikka monet pitivät sitä 2010-luvun alussa myymättömänä huolimatta F-35:n kovasta kilpailusta. Typhoon, Gripen tai jopa venäläiset hävittäjät.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Asevienti | Hävittäjälentokone | Sotilaslentokoneiden rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

4 Kommentit

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit