Kaksi intialaista AMCA- ja TEDBF-ohjelmaa tulevat pian käyttöön ranskalaiselta Safranilta

Intian pääministerin Narendra Modin virallinen vierailu Ranskaan heinäkuun 14. päivän juhlien yhteydessä tarjosi tilaisuuden ilmoittaa lukuisista aloitteista, joilla pyritään vahvistamaan Ranskan ja Intian strategista kumppanuutta, niin puolustuskysymyksissä kuin muilla aloilla, mukaan lukien siviili. ydinvoima.

ulkopuolella tuleva tilaus 26 alukseen nousevasta taistelukoneesta Rafale M ja 3 Scorpene sukellusvenettä, julkistettiin useita yhteistyöhankkeita uuden ilmataistelujärjestelmän yhteisessä suunnittelussa, tietämättä oliko se AMCA vai TEDBF. Yhteisen lehdistötiedotteen tiedot olivat kuitenkin siihen asti melko epämääräisiä, jopa kysymys yhteistyöstä suihkuturbiinien alalla nousi esiin.

Tiedämme nyt tästä enemmän, kiitos a uusi artikkeli irdw.org:sta, joka tuskin on toistaiseksi ollut väärässä näissä odotuksissa. Hänen mukaansa Intian ilmavoimien Su-30MKI:n korvaavan taistelukoneen suunnitteluun tähtäävän ohjelman käynnistäminen olisi todellakin vain askeleen päässä sen virallisesta käynnistämisestä.

Safran kehittää AMCA- ja TEDBF-suihkuturbiinimoottorit

Tämä ohjelma kehitettäisiin ennen kaikkea ranskalaisen ilmailuteollisuuden tuella, erityisesti laitetta käyttävä uusi turbosuihkumoottori, joka kehitetään yhdessä ranskalaisen Safran-yhtiön kanssa.

ranskalainen moottorivalmistaja Safran todennäköisesti kehittää suihkuturbiinimoottorin Intian AMCA-ohjelmaa varten
AMCA-taistelukone saa voimansa ranskalaisen Safranin yhteiskehittämästä reaktorista

Sivuston keräämien tietojen mukaan Advanced Medium Combat Aircraft -ohjelman kehittäminen voidaan aloittaa, kun ministerineuvosto on antanut suostumuksensa ja vapauttanut 15.000 1,7 miljoonaa euroa eli XNUMX miljardia euroa töiden aloittamiseen ja prototyyppien kehittämiseen. .

Lentokoneen ensimmäinen versio saa voimansa amerikkalaisen General Electricin F414-suihkuturbiinimoottorilla, kun taas MK2-tuotantoversio varustetaan kahdella uuden sukupolven suihkuturbiinimoottorilla, jotka on kehitetty yhteistyössä ranskalaisen Safran-yhtiön kanssa, reaktorit, jotka varustavat myös uuden Intian laivaston. kantaja-pohjainen hävittäjä, Twin Engined Deck-Based Fighter tai TEDBF-ohjelma.

5 laivuetta varustetuiksi 400 suihkuturbiinille


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense logo 93x93 2 Hävittäjälento | Sotilaslentokoneiden rakentaminen | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit