Yhdysvaltain laivastolta puuttuu yli 80 suurta alusta saavuttaakseen toimintatavoitteensa vuoteen 2045 mennessä

Yhdysvaltain laivasto on 299 aluksella ja lähes 4,5 miljoonan tonnin vetoisuudellaan edelleen maailman tehokkain laivasto, joka on selvästi edellä Kiinan kansan vapautusarmeijan laivastojoukot, jotka, jos ne nyt lähettävät yli 450 suurta laivastoyksikköä, ovat jää kuitenkin alle 2,5 miljoonan tonnin rajan.

Kuitenkin Kiinan laivaston tehon kasvun edessä, jonka laivastoteollisuus tuottaa 3–5 kertaa enemmän hävittäjiä ja fregatteja vuodessa kuin sen yhdysvaltalainen laivasto, ja joka onvaltava tuotantoreservi tarvittaessa, Yhdysvaltain laivaston kenraali esikunta on tarkistanut tarpeensa ylöspäin seuraaville 20 vuodelle, Tavoitteena on nyt 381 aluksen laivasto vuonna 2045, ja sitä tukee 150 robottia pinta- ja vedenalaisella yksiköllä, kun niitä oli 373 vain vuosi sitten.

Käytyään läpi vuosikymmenen keskipitkän aikavälin suunnittelu- ja ohjelmointikaaoksen Yhdysvaltain laivasto otti Yhdysvaltain kongressin pyynnöstä käyttöön vuonna 2022 luokitellun vuosiraportin, jossa esitettiin arvio sen tarpeista erityisesti muodon osalta. vastata johtajan määrittelemään toimintasopimukseen.

Tämän asiakirjan tavoitteena on mahdollistaa suora ja varttamaton kommunikointi Pentagonin ja kongressin välillä, jotta senaattorit ja edustajat saisivat tarkan, perustellun ja ajan mittaan valvotun näkemyksen voimista ja keinoista, joita se katsoo tarvitsevansa Pentagonin ja kongressin välillä. uhan ja/tai sen operatiivisen sopimuksen kehitystä.

US Navy Task Force e1627569700299 Yhdysvallat vs Kiina jännitteet | Sotilaalliset laivaston rakenteet | Merivoimien droneja
Kiinan haasteen paljastamiseksi Yhdysvaltain laivasto arvioi, että sen on lisättävä muotoaan 27 % vuoteen 2045 mennessä.

150 robottialuksen lisäksi Yhdysvaltain laivasto aikoo sekä laajentaa että yhtenäistää laivastoaan seuraavien 20 vuoden aikana 12 lentotukialuksella (+1), 12 ydinkäyttöisellä ballististen ohjusten sukellusveneellä (+0), 66 ydinsukellusveneellä (+16), 96 hävittäjällä ja risteilijällä (+3), 56 fregattia (+32), 31 suurta amfibioyksikköä (-1) tai 82 logistiikkayksikköä (+20).

Tietyt alusluokat, kuten ydinristeilyohjussukellusveneet (neljä yksikköä) ja miinanmetsästäjät (kahdeksan yksikköä), on määrä kadota. Sitä vastoin ilmestyy uusi luokka, jossa on 18 kevyttä amfibioalusta, jotka on tarkoitettu tukemaan Yhdysvaltain merijalkaväen liikkuvuutta.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Tensions Yhdysvallat vs. Kiina | Sotilaallinen laivaston rakentaminen | Merivoimien droonit

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit