Formula 1 -tekniikka ohjaamaan nykyaikaisten taistelulentokoneiden suunnittelua?

Yhdysvaltain ilmavoimien entisen hankintajohtajan Will Roperin mukaan Kiinan teknologisen dynaamisuuden edessä amerikkalaisten taistelulentokoneiden suunnittelu hyötyisi inspiraation saamisesta Formula 1 -joukkueiden käyttämistä menetelmistä.

Johtaessaan Yhdysvaltain ilmavoimien hankintoja vuosina 2019–2021, tohtori Will Roper vaikutti syvästi ilmailutekniikkaan innovatiivisten ideoidensa ja rohkeiden asemiensa ansiosta ilmailutekniikassa ja sotilasohjelmissa.

Erityisesti tohtori Roper kannatti digitaalisten mallien ja digitaalisen kaksoisteknologian massiivista ja koordinoitua käyttöä uusien, erikoistuneempien, taloudellisempien ja lyhyemmän ajan toimivien laitteiden nopeaan suunnitteluun tempotekniikan lyhentämiseksi ja siten vastata Kiinan asettamiin haasteisiin.

Bidenin hallinnon amerikkalainen ilmavoimien sihteeri Franck Kendall Jr ei kuitenkaan jatkanut tällä tiellä, päinvastoin. Hän ei ole vain lopettanut Roperin käynnistämiä ohjelmia, vaan hän myös toteuttaa niitä paljon perinteisempi teollinen oppi, joka perustuu suuriin sarjoihin kalliita monikäyttöisiä lentokoneita, kuten F-35-ohjelmaa tai tuleva NGAD-ohjelma.

Lisäksi edessä T-7A Red Hawk -koulutuslentokoneiden ohjelman kehittämisessä kohtaamat vaikeudet joka korvaa edelleen amerikkalaisten hävittäjälentäjien kouluttamiseen käytetyt T-38 Talonit, M Kendall on ottanut tietyn etäisyyden sotilasilmailussa käytettävien digitaalisten mallien käytön eduista ja varsinkin kypsyydestä.

REDBULL numeerinen puolustustutkimus ja kehitys | Koulutus- ja hyökkäyslentokoneita | Sotilaslentokoneiden rakentaminen
Digitaalisten Formula 1 -mallien suorituskyky voisi olla parempi kuin nykyään ilmailumalleissa, Will Roper sanoo

Juuri tämä sai tohtori Roperin reagoimaan a haastattelu yhdysvaltalaiselle sivustolle breakingDefense.com. Vaikka entinen Yhdysvaltain ilmavoimien hankinta Tzar olikin hillitty palattuaan siviilielämään, hän halusi jälleen puolustaa asemiaan, jotka hän otti johtaessaan Yhdysvaltain ilmavoimien hankintoja.

Niinpä hänen mukaansa sotilasilmailusuunnittelu, mutta myös niitä valvovat hallitusohjelmat hyötyisivät suuresti inspiroimaan Formula 1 -tiimien työskentelytavasta, joka myös hyödyntää massiivisesti digitaalista kaksoistekniikkaa.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa.

Meta-Defense täyttää 5 vuotta!

LOGO meta Defense 114 Puolustustutkimus ja kehitys | Koulutus- ja hyökkäyslentokoneita | Sotilaslentokoneiden rakentaminen

- 20% Classic- tai Premium-tilauksellasi koodi Metanniv24, jusqu'au vain 21. toukokuuta !

Tarjous voimassa 10.-21. uuden Classic- tai Premium-, vuosi- tai viikkotilauksen verkkotilaukselle Meta-Defense-verkkosivustolla.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit