Yhdysvaltain ilmavoimat haluavat lisää tankkereita ja E-7 Wedgetailejä Tyynenmeren teatteriin

USA:n ilmavoimien tankkeri- ja E-7 Wedgetail -laivastot ovat ratkaisevia Kiinaa vastaan ​​viimeisimmän Red Flag -harjoituksen päätelmien mukaan, jotka pidettiin 17.-4. Nellisin tukikohdassa.

Toisen maailmansodan lopusta viime aikoihin asti Tyynenmeren teatteri ja sen rajoitteet eivät olleet suuri ongelma amerikkalaisten armeijoiden kannalta. He keskittyivät ensin yhteenottoon neuvostoblokin kanssa Euroopassa ja Kaakkois-Aasiassa, sitten osallistuivat keski- tai matalan intensiteetin sotiin Lähi-idässä, ja he menettivät vähitellen Tyynenmeren kampanjan voitot Japanin valtakuntaa vastaan.

Viime vuosina, erityisen lyhyen ajanjakson aikana, jännitteet Kiinan kanssa, erityisesti Taiwanin saaren ympärillä, ovat herättäneet elvytyksen tarpeeseen ryhtyä tähän teatteriin ja tunkeutua siihen nopeasti etenevän vastustajan edessä. Armeija.

Itse asiassa monia uusia ohjelmia, jotka on räätälöity Tyynellemerelle, sen laajuudelle ja rajoituksille, on viime vuosina syntynyt Atlantin toiselle puolelle, neljälle amerikkalaisarmeijalle. Tämä on tapaus M10 Booker kevyt tankki, Du ERCA-tykistöohjelma ja hyötyhelikopterit Bell V-280 Valor FLRAA-ohjelmasta Yhdysvaltain armeijalle.

Yhdysvaltain laivasto puolestaan kehittää nopeasti ydinsukellusvenelaivastoaan lisätä 45 aluksesta yli 60 alukseen vuoteen 2040 mennessä ja tekee merkittäviä ponnisteluja laajentaakseen laivaston ilmakomponenttiaan, pintalaivastoaan, logistiikkalaivastoaan sekä luodakseen robottilaivastoaan.

D 16 KIINA e1654010972211 Flash Defence | Lentokonesäiliöalukset | Awacs ja elektroninen sodankäynti
Kiinan ilmavoima kehittyy nopeasti määrällisesti ja laadullisesti uusien korkean suorituskyvyn lentokoneiden, kuten J-16:n, myötä.

Yhdysvaltain merijalkaväki, kenraali David Bergerin johdolla, sen esikuntapäällikkö vuosina 2019–2023, on muuttanut perusteellisesti rakennettaan palatakseen ensisijaiseen tehtäväänsä, amfibiohyökkäykseen, luopuen siirtymisestä raskaisiin panssarivaunuihinsa ja suureen osaan tykistöään.

Suurin edessä oleva haaste tähän teatteriin sopeutumisessa koskee kuitenkin epäilemättä Yhdysvaltain ilmavoimia. Jälkimmäisen on itse asiassa samanaikaisesti kohdattava Tyynellemerelle ominaiset etäisyyden rajoitukset, ottaen huomioon Kiinan ballististen ja risteilyohjusten lentotukikohtiinsa aiheuttama uhka, joka todennäköisesti työntää ne sen laitteiden lentokoneiden säteen ulkopuolelle.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Flash Defense | Tankkerilentokone | Awacs ja elektroninen sodankäynti

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit