Panssarivaunujen jälkeen Etelä-Korean puolustuslaivanrakennus pyyhkäisee ympäri Eurooppaa

Eteläkorealainen laivanrakennusjätti Hanwha Ocean on juuri julkistanut 1,5 miljardin dollarin investointistrategian sijoittuakseen maailmanlaajuisille markkinoille, joita tällä hetkellä hallitsevat eurooppalaiset.

Vuonna 2012 Etelä-Korean puolustustarvikkeiden vienti oli huipussaan 2,3 miljardia dollaria vain 7 asiakkaalle, mukaan lukien Turkki, jonka osuus yksin oli yli 50 % tästä määrästä.

Kymmenen vuotta myöhemmin, vuonna 2022 Soul paljasti ennätysvuoden tilausten määrässä, yli 17 miljardia dollaria, yli kaksinkertainen edellisvuoden 7,5 miljardiin dollariin verrattuna. Tämä menestys ja tämä geometrinen kasvu Ne johtuvat suurelta osin eteläkorealaisten valmistajien viime vuosina allekirjoittamista lukuisista panssaroituja ajoneuvoja koskevista sopimuksista.

Etelä-Korean panssarin menestys

Itse asiassa, K2 Black Pantherr, K21 Redback, K239 Chunmoo ja erityisesti itseliikkuva ase K9 Thunder, ovat saavuttaneet häikäisevää menestystä viime vuosina. He voivat luottaa tähän useisiin yksinomaisiin ja samanaikaisiin omaisuuseriin.

Ensinnäkin eteläkorealaiset panssaroidut ajoneuvot ovat nykyään monilla markkinoiden edistyneimmillä tai uusimmilla alueilla. On syytä muistaa, että aivan viime aikoihin asti amerikkalaiset ja eurooppalaiset, perinteiset panssaroitujen ajoneuvomarkkinoiden toimijat lännessä, olivat suurelta osin hylänneet tämän alueen siirtyäkseen kevyempiin ja liikkuvampiin järjestelmiin, jotka vastasivat paremmin ulkoisten toimintojen tarpeita Afrikassa tai Lähi-itä.

k9 tankki suomi e1669044748865 Asevienti | Puolustusanalyysi | Etelä-Korea
K9 Thunder itseliikkuva aseen valitsi 10 asevoimaa, joista 4 Euroopassa

Itse asiassa, lukuun ottamatta huomattavaa poikkeusta Turkin Altaysta, joka ei ole vielä toiminnassa ja joka tulee olemaan vain Etelä-Korean merkittävien teknologian siirtojen ansiota, viimeisten 20 vuoden aikana ei ole suunniteltu uutta panssarivaunua tai mitään uutta tela- ja panssaritykistöjärjestelmää. vuotta lännessä.

Etelä-Korean panssarin vahvuudet

Les K2 Black Pantherr:llä ja K9 Thunderilla oli sitten edessään todellinen kaupallinen bulevardi, kun maailmanlaajuiset jännitteet ja erittäin intensiivisten konfliktien riskit, joita Ukrainan sota pahensi, nousivat uudelleen esiin.

Lisäksi Etelä-Korean kaupalliset tarjoukset ovat usein osoittautuneet houkutteleviksi ja erityisen joustaviksi niin laitteiden nopean toimituksen kuin teknologian ja teollisen kapasiteetin siirron osalta.

K2 musta Panther PL 01 e1670866364715 Aseiden vienti | Puolustusanalyysi | Etelä-Korea
Puola allekirjoitti strategisen kumppanuuden Etelä-Korean kanssa useiden tuhansien panssaroitujen ajoneuvojen hankkimiseksi ja valmistamiseksi, mukaan lukien tuhat K2 Black -panssarivaunua Panther

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Asevienti | Puolustusanalyysi | Etelä-Korea

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit