Replicatorin avulla Pentagon lyö vetoa Yhdysvaltojen innovaatioista Kiinan joukkoja vastaan

Harvoin amerikkalaiset poliittiset viranomaiset kuvailevat Kiinaa ja Kansan vapautusarmeijaa nimeltä Yhdysvaltojen suoraksi sotilaalliseksi vastustajaksi. Silti näin Kathleen Hicks, apulaispuolustusministeri, on juuri tehnyt esitellessään julkisesti uutta ohjelmaa, jonka tarkoituksena on antaa Yhdysvaltain armeijalle etumatka PLA:ta vastaan ​​molempina vuosina, ja kastoi "Replicatoriksi".

Se on tilaisuudessapuheenvuoron National Defense Industrial Associationille, että sihteeri Hicks esitteli tämän ohjelman, jonka nimi näyttää suoraan Stargate-sarjasta.

Tavoitteena on luottaa olemassa olevaan amerikkalaiseen teknologiaan, suunnitella ja valmistaa erittäin lyhyellä aikavälillä valtava valikoima droneja, jotka täyttävät yksinkertaiset vaatimukset: "taloudellinen, käyttökelpoinen ja lukuisia", mikä laukaisi amerikkalaisten joukkojen harppauksen kohti kaikkia Yhteistoiminnallisen sitoutumisen doktriini.

Konkreettisesti sanottuna Replicator-ohjelman tavoitteena on suunnitella ja massatuottaa kevyiden droonien perhe, joka pystyy suorittamaan lukuisia erikoistehtäviä, olipa kyse tiedustelu- tai viestintätehtävistä, mukaan lukien kohteen nimeäminen, kaikki yhdistettynä ja yhtenäisenä yhteiseen arkkitehtuuriin.

Tämän lähestymistavan mukaan on siis kysymys siitä, että tässä on suunniteltava pienin yhteinen teknologinen nimittäjä, jonka avulla USA:n armeijat voivat kompensoida epäsuotuisaa numeerista voimatasapainoa, joka on syntymässä Kansan vapautusarmeijaa vastaan, ja tämä on hyvin pitkälti. tiukka aikataulu, koska heidän odotetaan olevan kahden vuoden sisällä.

Apulaispuolustusministeri Kathleen Hicks esitteli Replicator-ohjelman puheessaan National Defense Industrial Associationille.
Replicator-ohjelman esittely: Kathleen Hicks, apulaispuolustusministeri, pitämässään puheessa Maanpuolustusteollisuusyhdistykselle.

Toistaiseksi ohjelma on vielä suhteellisen epämääräisesti esitetty. Voimme kuitenkin olettaa, että sen tarkoituksena on tuottaa kevyitä droneja, kuten molemmin puolin Ukrainassa suuria määriä käyttämiä, jotka pystyvät kuljettamaan erikoistuneita "tehtävämoduuleja".

Drone (dronit) voidaan sitten tarvittaessa muuttaa tiedustelujärjestelmäksi, joka pystyy osoittamaan kohteen laserilla, häiritsemään tai välittämään viestintää ja jopa osumaan kohteisiin muuntamalla ammusten metsästäjäksi.

Tämä lähestymistapa mahdollistaa erityisesti järjestelmien suunnittelun yksinkertaistamisen niin, että ne voidaan valmistaa jättimäisinä sarjoina ja siten saada erittäin kilpailukykyiset hinnat ja määräajat. Lisäksi koko perhettä koordinoidusti ja keskitetysti kehittämällä on mahdollista suunnitella myös ohjelmoitu sovellusrajapinta (API), jonka toimintoja voidaan laajentaa sekä laitteiston että ohjelmiston osalta tehtävämoduulien avulla.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Flash Defense | Taisteludroneja | Sotilaalliset droonit ja robotiikka

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit