Kim Jong-un haluaa vahvistaa ja modernisoida Pohjois-Korean laivastoa ydinsodan vaarojen edessä

Pohjois-Korean johtaja Kim Jong Un on ilmoittanut, että Pohjois-Korean laivaston modernisoimiseksi tehdään suuria ponnisteluja, jotta voidaan kohdata ydinsodan riskit, jotka hänen mukaansa liittyvät Etelä-Korean yhteisiin liikkeisiin, amerikkalainen. ja japanilaiset lähellä maataan.

Jos Pohjois-Korean armeijat edustavat voimakkaalla tykistöllään ja mobilisoitavissa olevien miesten vaikuttavalla joukolla Etelä-Korealle ja heidän amerikkalaisille liittolaisilleen vakavinta vastustajaa, Pohjois-Korean laivasto sen sijaan on kaukana uhkasta Yhdysvalloille. Laivasto ja Soulin laivasto.

Kim Jong-un tunnustaa Pohjois-Korean laivaston heikkoudet

Sen lisäksi, että tällä rivillä on nykyään vain tusina yli 500 tonnin painoista taistelevaa pinta-alusta, myös kaikki käytössä olevat alukset, mukaan lukien noin 70 kääpiösukellusvenettä, lepäävät välttämättömällä neuvostomalleilla 50-luvulta. Lopuksi nämä alukset ovat huonosti varusteltu sekä antureiden että aseistuksen kannalta.

Lukuisten, nykyaikaisten ja täydellisesti varusteltujen eteläkorealaisten hävittäjien, fregattien ja sukellusveneiden edessä Pohjois-Korean laivasto ei siis ole vertaansa vailla. Tästä syystä Soul ei ole epäröinyt varustaa itseään tehokkaalla amfibiolaivastolla, vaikka sillä ei ole kunnianhimoa heijastaa kaukaisia ​​voimavaroja, jotta se voisi tarvittaessa avata operatiivisia vaihtoehtoja pohjoisesta tulevan hyökkäyksen varalta. .

Tämä havainto ei tietenkään ole välttynyt Kim Jong Unilta, joka on johtanut Pohjois-Koreaa isänsä kuoleman jälkeen vuonna 2011. Hän on juuri ilmoittanut, että Pohjois-Korean laivaston modernisoimiseksi ja laajentamiseksi tehtäisiin suuria ponnisteluja, käsitelläkseen kasvavaa ydinkonfliktin uhkaa, hänen omien sanojensa mukaan.

Kim Jong Un valvoo useimpia strategisia aseita
Vuonna 2021 Pohjois-Korean laivasto ampui ensimmäisen SLBM-tyyppisen keskikokoisen ohjuksen.

Ilmoitus tulee, kun Etelä-Korean, Japanin ja Yhdysvaltojen yhteistyö on tiivistynyt viime kuukausina ja Etelä-Korean ja Yhdysvaltain laivaston laivastot ovat aloittaneet yhteiset harjoitukset.

Rajoitetut tekniset ja budjettiresurssit

Johdosta maan rajalliset resurssit, sekä taloudelliset että teknologiset, mutta myös tiukan kansainvälisen aseiden toimitussaarron vuoksi Kim Jong-unin ilmoituksen seuraukset ovat todennäköisesti mitättömät.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Sotilaallinen suunnittelu ja suunnitelmat | Sotilaallinen laivaston rakentaminen | Pohjois-Korea

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit