Kansan vapautusarmeija valmistautuu neljän vuoden sisällä hyödyntämään Yhdysvaltoja, amiraali Aquilinon mukaan

Kansan vapautusarmeija pystyy hyökkäämään Taiwaniin vuoteen 2027 mennessä! Tämä lause, toimitti amiraali Phil Davidson maaliskuussa 2021, kun hän komensi Yhdysvaltain Intian ja Tyynenmeren komentoa, tärkeintä amerikkalaista komentoa, vaikutti pommin Pentagoniin sekä Valkoiseen taloon ja kongressiin.

Kenraalin mukaan lentorata seurasi tuolloin PLA:ta, mutta myös sitä Kiinan puolustusteollisuus, jonka tarkoituksena oli antaa sen vallata Taiwan ja vastustaa mahdollista Yhdysvaltain merivoimien lentooperaatiota auttaakseen liittolaistaan ​​tulevina vuosina. Vuoden 2027 määräaika esitettiin määräajaksi, josta alkaen PLA saisi tyydyttävät mahdollisuudet onnistua tällaisessa operaatiossa.

Siitä lähtien useat tutkimukset, sotapelit ja ennusteet ovat hillinneet tätä väitettä. Pentagon ei ole myöskään jäänyt toimettomana asian suhteen, erityisesti tarkistamalla Yhdysvaltain laivaston suunnitelmaa hankkia vuoteen 12 mennessä 150 lentotukialusta, 66 tuhoajaa ja fregattia sekä 2045 hyökkäyssukellusvenettä.

Lisäksi Ukrainan sota on ainakin jonkin aikaa kiinnittänyt poliittista ja tiedotusvälineiden huomiota Yhdysvalloissa ja Euroopassa, joten Kiinan uhka tuntui viime kuukausina vähemmän painavalta. Ainakin ulkonäöltään...

Kansan vapautusarmeijan viisivuotissuunnitelma

Todellakin, puhuessaan National Defence Industrial Associationin Emerging Technologies and Defense -symposiumissa amiraali John Aquilino, amiraali Davidsonin seuraaja Yhdysvaltain Indo-Tyynenmeren komentoyksikön (INDOPACOM) johdossa, esitti erittäin huolestuttavan kuvan.

Hänen mukaansa Kiinassa meneillään oleva viisivuotinen laitesuunnitelma, joka jatkuu seuraavat 4 vuotta eli vuoteen 2027 asti, on suunniteltu salli PLA:n saada yliotteen amerikkalaisjoukkoja vastaan ​​konfliktin sattuessa.

IMG 0576 Yhdysvaltojen ja Kiinan väliset jännitteet | Puolustusuutiset | Sotilaalliset liitot
Kiinan laivaston tuotanto on nykyään verrattavissa Yhdysvaltojen tuotantoon 80-luvulla.

Tämä havainto pätee yhtä lailla tavanomaisiin joukkoihin, erityisesti jatkuvaan uusien sotalaivojen tuotantoon. Tätä pyrkimystä voidaan verrata siihen, mitä laivastoministeri John Lehman teki Yhdysvalloissa 80-luvulla, jolloin Washington ryhtyi rakentamaan uudelleen maailman tehokkain laivasto.

Tämä koskee myös ilmailualaa, kun taas J-20-hävittäjä on nyt siirtynyt intensiiviseen tuotantoon edelleen tuotannossa olevien J-16:n ja J-10C:n rinnalla, kun taas väliaikaisen nimen J-35:n pitäisi tulla käyttöön. pian. Samoin tutkalentokoneiden (YJ-500 ja YJ-600), raskaiden kuljetuslentokoneiden Y-20 ja lennon tankkauskoneiden (Y-20U) tuotantoluvut ovat erittäin pitkäkestoisia.

Samaan aikaan Peking tekee ennennäkemättömän ponnistelun nykyaikaistaa ja laajentaa omia pelotekykyjään, ylittäen selvästi muodon ja siten myös tehtävän, joka on ollut Kiinan ydinvoimien tähän asti.

Yhteistyö Pentagonin pelotteena

Tämän huolestuttavan havainnon käsittelemiseksi Amerikan Indo-Tyynenmeren johto, kuten Pentagon, luottaa joukkojensa taistelukokemukseen sekä amerikkalaisten armeijoiden edelleen huomattavaan edistymiseen yhteistyön ja hajautetun toiminnan suhteen.

Kansan vapautusarmeija modernisoi nopeasti pelotejoukkojaan, erityisesti kiinteän polttoaineen ICBM DF-41 -ohjuksen saapuessa.
Kansan vapautusarmeija modernisoi nopeasti pelotejoukkojaan, erityisesti kiinteällä polttoaineella toimivan DF-41 ICBM -ohjuksen saapuessa.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Tensions Yhdysvallat vs. Kiina | Puolustusuutiset | Sotilaalliset liitot

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

2 Kommentit

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit