Kuninkaallisen laivaston rinnalla on kaikki ydinsukellusveneet

- Mainonta -

Kuninkaallinen laivasto on Ranskan laivaston ohella ainoa eurooppalainen laivasto, jolla on ydinsukellusvene. Nämä ovat tässä tapauksessa Trafalgar-luokan viimeinen laiva, HMS Triumph ja viisi Astute-luokan SSN:ta, jotka odottavat kuudennen yksikön, HMS Agamemnonin toimitusta, odotetaan vuodelle 6, ja sitten HMS Agincourtin vuonna 2024. .

Poikkeuksellinen asia, ja ainakin odottamaton näinä jännityksen aikoina Venäjän ja sen voimakkaan sukellusvenelaivaston kanssa, näyttää riippumattomien tarkkailijoiden tekemien selvitysten mukaan, että kuusi alusta on tällä hetkellä samanaikaisesti telakoituna laivastotukikohtiin HMNB Davenport ja HMNB Falslane.

Vaikka tämä tilanne oli yllättävä ja epäilemättä väliaikainen, se oli kuitenkin ennakoitavissa. Itse asiassa kuninkaallinen laivasto kohtaa samanaikaisesti poikkeuksellisen pitkiä palautuksia joidenkin sen alusten käyttöönotosta sekä sen huoltoinfrastruktuurin tietty kyllästyminen.

- Mainonta -

6 kuninkaallisen laivaston SSN:ta laiturissa Davenportissa ja Falslanessa

Näin ollen HMS Audacious palasi äskettäin Davenportiin 403 päivää kestäneen Välimerellä, vain muutama viikko ennen HMS Triumphin paluuta, yli kolmen kuukauden tehtävän jälkeen luultavasti samassa teatterissa.

Kuninkaallisen laivaston 5 Astutea on telakoituna
5 Astute of the Royal Navy on tänään telakoituna Davenportissa ja Falslanessa.

Näiden alusten kunnostamiseen tarvittaville huoltoinfrastruktuureille on kuitenkin jo kysyntää muilla aluksilla, mikä pakottaa kaksi sukellusvenettä odottamaan telakassa odottaessaan paikan vapautumista.

Falslanessa sijaitsevan 4 Astuten tilanne on hämmentävämpi, mutta yhtä huolestuttava. Itse asiassa HMS Astute on palannut toisesta erittäin pitkäkestoisesta tehtävästä vuosien 2021 ja 2022 välillä, HMS Astute näyttää olleen telakoituna useiden kuukausien ajan, lukuun ottamatta lyhyttä retkiä heinäkuussa.

- Mainonta -

Muut kolme alusta puolestaan ​​näyttävät olleen passiivisina useita kuukausia (HMS Ambush ja HMS Artful), kun taas HMS Anson, viimeisin, ei ole vielä valmis laskeutumaan merelle.


LOGO meta Defense 70 Sukellusvenelaivasto | Sotilaallinen laivaston rakentaminen | Flash Defense

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.

- Mainonta -

Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit