Neljäs tyypin 4 amfibiohelikopteritukialus rakenteilla Kiinan laivastolle?

Koska toimitus Kiinan laivastolle Anhui, kolmas Tyypin 075 amfibiohelikopteritukialus, lokakuussa 2022, tämän luokan, joka edustaa tähän mennessä suurinta Yhdysvaltojen ulkopuolista maailmanlaajuista amfibioalusta, tulevaisuus oli epävarma.

Jotkut Kiinan sosiaalisessa mediassa leviävät huhut väittivät itse asiassa, että luokan muita aluksia rakennettaisiin saavuttamaan 12 aluksen laivasto, joka on yhtä suuri kuin Yhdysvaltain laivaston Wasp- ja America-luokkien suuret amfibioalukset.

Uudet Type 075 LHD:t vai uusi luokka Type 76 drone -telineitä?

Toiset päinvastoin väittivät, että uusi hyökkäysalusluokka, tyyppi 076 ja joka on erikoistunut droonien käyttöön, kehitettäisiin lisäämään PLA:n amfibiojoukkojen käytettävissä olevia keinoja.

Toistaiseksi mikään ei ole päättänyt yhden tai toisen hypoteesin puolesta. Merkittävintä on, että vaikka kiinalaiset telakat pyrkivät intensiivisesti rakentamaan uusia hävittäjiä ja fregatteja, ne eivät näyttäneet ryhtyneen valmistamaan uutta suurta amfibioalusta.

Kiinan laivasto vastaanotti kolmannen LHD Type 075:n, Anhuin 1. lokakuuta 2022.
Kiinan laivasto vastaanotti kolmannen Type 075:n, Anhuin, 1. lokakuuta 2022 - Nykyään jokaisella kolmesta Kiinan laivastosta on amfibiolaivastonsa muodostavat Type 3 sekä 075 Type 3.

Se on nyt tehty kiinalaisiin sosiaalisiin verkostoihin lähetetyn muutoin osittain piilotetun valokuvan mukaan välitetty X:lle. Tämä osoittaa itse asiassa, että uuden suuren amfibioaluksen rakentaminen on edennyt pitkälle ja että aluksesta on jo koottu useita osia.

Tällä hetkellä ainoa saatavilla oleva valokuva ei anna meidän tehdä päätöstä uuden tyypin 075 ja uuden laivan välillä, vaikka useat asian asiantuntijat näyttävätkin olevan taipuvaisia ​​kannattamaan ensimmäistä hypoteesia.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Flash Defense | Amfibiohyökkäys | Sotilaallinen laivaston rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit