Turkin puolustusteollisuuden krapula vaaleja edeltävän euforian jälkeen

Tiedätkö veisalgiasta? Tämä on lääketieteellinen termi pahoinvointia, päänsärkyä ja heikkouden tunnetta liiallisesta alkoholin nauttimisesta. Toisin sanoen krapula.

Tämä on tavallaan tilanne, jossa suuri osa Turkin puolustusteollisuudesta on nykyään. Tämä oli itse asiassa ollut erittäin suosittu Turkin vaalikampanjan aikana viime keväänä. Sitten hän edusti yhtä tukipilareista eroavan presidentin RT Erdoganin lain ja hyveen puolueen viestinnässä.

Itse asiassa kuusi kuukautta ennen vaaleja näki ennätysmäärä maan puolustusyhtiöiden ilmoituksia, olivatpa kyseessä maaohjelmat, kuten Altay-tankki, helikopterit Gobeï- ja Atak 2 -aluksilla, laivat fregateilla ja MILGEM-ohjelman hävittäjät.

Myös ilmailun BITD:n valmistajia pyydettiin voimakkaasti. Niinpä drone-asiantuntija Baykar esitteli Kizilelman, yliäänilennon, jonka oletettiin kyevän nousemaan Helikopteritukialus muunnettiin Anadolu-lennokantajaksi. Valtion lentokonevalmistaja TAI puolestaan ​​kokosi TF-X-ohjelmasta mahdollisimman nopeasti tulevaa kansallisesti valmistettua taistelulentokonetta KAANia edustavan.

Turkin puolustusteollisuudelle on ollut suuri kysyntä Turkin hallitukselta ennen viime keväällä pidettyjä Turkin presidentin- ja parlamenttivaaleja.
Turkin puolustusteollisuudelle oli suuri kysyntä hallitukselta ennen Turkin presidentin- ja parlamenttivaaleja viime keväänä.

Mitä lähemmäksi vaalien määräaika lähestyi, sitä epäröivämmiksi gallupit ilmestyivät ja sitä enemmän ilmoitukset lisääntyivät ja niiden mukana teollistuneiden tavoitteita välittäen edelleen voimassa olevan hallituksen lupaukset.

Poliittinen strategia oli menestys. RT Erdogan valittiin uudelleen 52 prosentilla äänistä, kuten hänen parlamenttiryhmänsä, joka 321 paikallaan säilytti ehdottoman enemmistön Turkin parlamentissa.

Toisaalta viime viikkojen euforia puolustusteollisuutta kohtaan sai aikaan väkivaltaisen takaiskun, kun taas maan makrotalouden tiedot heikkenivät edelleen.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Sotilaallinen ilmailurakenne | Hävittäjälentokone | Kansainvälinen teknologinen yhteistyö Puolustus

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

2 Kommentit

  1. Samalla piti olla pirun naiivi uskoakseen, että se oli teknisesti ja taloudellisesti mahdollista.
    Edullisen dronin valmistaminen on edullista Turkille……. 6. sukupolven hävittäjä ja/tai seuraavan sukupolven tankki on täysin eri tarina (muistamme, että he eivät aio kehittää vaihteistoa 1500 hv:n nauhoille)

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit