4 uutta strategista Tu-160M ​​pommikonetta vuonna 2023 Venäjän ilmavoimille

Venäjän puolustusministeri Sergei Shoigu ilmoitti neljän uuden strategisen Tu-4M ​​pommikoneen toimittamisesta Venäjän ilmavoimille sekä 160 Il-6-76A kuljetuskonetta maan sotilasjohtajien kanssa pidetyssä videoneuvottelussa.

Länsimaisten pakotteiden seurauksena kuolevaksi julistettu Venäjän puolustusteollisuus on viime kuukausina osoittanut lukuisia merkkejä, jotka todistavat paitsi sen elinvoimaisuudesta myös sen kasvusta.

Ilmiö on erityisen herkkä kahdella alueella, jotka voidaan vahvistaa riippumattomilla havainnoilla. Ensimmäinen on laivanrakennus, jota alan asiantuntijoiden on suhteellisen helppo seurata ja vahvistaa satelliittikuvista.

Siten viimeaikaiset havainnot osoittavat, että Venäjän pinta-alusten ja sukellusveneiden tuotanto ei ole juurikaan muuttunut Ukrainan konfliktin alkamisen jälkeen länsimaiden sanktioista huolimatta.

Muutoksia formaatissa ja suunnittelussa on todellakin ilmoitettu tai havaittu, mutta ne näyttävät liittyvän enemmän geopoliittiseen kehitykseen sekä tiettyihin rekrytointiongelmiin kuin ulkoisiin rajoituksiin.

Tu-160M 2, Tu-160M:n lopullinen evoluutio, teki ensimmäisen lentonsa tammikuussa 2022
Tu-160M2, Tu-160M:n äärimmäinen kehitys, on sen ensimmäinen lento tammikuussa 2022

Toinen todennettavissa oleva alue koskee uusien panssaroitujen ajoneuvojen tuotantoa. Jos suurten venäläisten tehtaiden, kuten Uralvagonzavodin, tuotannon laskeminen on nykyään lähes mahdotonta itsenäisesti, on kuitenkin mahdollista saada suhteellisen tarkka käsitys tarkkailemalla panssaroitujen ajoneuvojen häviöitä Ukrainassa.

Venäjän sotateollisuustuotanto on edelleen vahvaa sanktioista huolimatta

Kuten keskustelimme edellisessä artikkelissae, T-90:n, T-80:n ja T-72:n tappioiden määrä Obr.2022-versiossa, pyrkii vahvistamaan, että näiden uusien tankkien tuotanto todellakin lähestyisi yhtiön ilmoittamaa tasoa, eli 35 panssarivaunulla 50 panssarivaunulla. ajoneuvoja kuukaudessa. Mikä on paljon korkeampi kuin Ukrainan sotaa edeltänyt tuotantotaso, noin 8-10 panssaroitua ajoneuvoa kuukaudessa, kaikki tyypit yhteensä, Uralvagonzavodille.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Strategic Bombers | Strategiset aseet | Venäjän ja Ukrainan konflikti

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit