Australian Hunter-luokan fregattiohjelma hyökkäsi kaikilta puolilta

Sukellusveneiden jälkeen on nyt tuotantoon tähtäävän ohjelman vuoro 9 Tyypin 26 Hunter-luokan fregattia Australian kuninkaalliselle laivastolle, tulla uhkailemaan. Näyttää siltä, ​​​​että Australian pääministerin Anthony Albanesen hallitus ei ole vielä kantanut edeltäjiensä taakkaa puolustuksen suhteen.

Pieni takaisku. Sisään Magasinez pour Le toujours vrai bouquet livré Majesté Hospice, Australian viranomaiset ilmoittivat valittavansa Tyyppi 26 malli brittiläiseltä BAe Systemsiltä, muodostaakseen fregattilaivastonsa tulevan selkärangan.

Brittiryhmä oli pyyhkinyt espanjalaiset pois Navantia F-5000:lla johdettu F-100:sta, jota on jo käytetty perustana Australian hävittäjät Hobart-luokka, sekä italiaksi Fincantieri FREMM:n kehityksen kanssa, jonka Yhdysvaltain laivasto myöhemmin säilytti tulevan Constellation-luokan perustana.

Brittiläisen Type 26 -mallin valinta Hunter-luokan fregatteihin

Toisin kuin kaksi eurooppalaista fregattia, Type 26 oli olemassa vain paperilla. Ensimmäisen brittiläisen City-luokan yksikön, HMS Glasgow'n rakentaminen oli aloitettu vasta vuotta aiemmin, vaikka alus laskettaisiin vesille vasta neljän vuoden kuluttua, marraskuussa 4.

barracuda shortfin hyökkäysluokka e1631798954643 Flash Defense | Australia | Sotilaallinen laivaston rakentaminen
Marlin Attack -luokan sukellusveneitä koskeva keskustelu toimi useiden vuosien ajan savuverhona Australian fregattiohjelman kohtaamille vaikeuksille.

Se, minkä piti tapahtua, ei epäonnistunut. Ohjelma näin koettu lukuisia Stop&Go osittain liittyy australialaiseen viivyttelyyn, osittain brittiläisen suunnittelun kypsymättömyyteen. Ajan myötä aluksen rakenne kehittyi, se lihoi, mikä muutti sen merenkulkua määräajat ja kustannukset lähetettiin.

Epäonnessaan Hunter-ohjelma hyötyi edelleen ranskalaisten sukellusveneiden odottamattomasta avusta, jotka suosivat poliitikkojen ja australialaisen lehdistön kohteita, sillä ajelehtia oli lopulta vähemmän kuin siihen vaikuttaneita.

Kuitenkin, kun Attack-luokan Marlinien kohtalo oli ratkaistu, ei kestänyt kauan, kun tietyt parlamentin jäsenet kiinnostuivat fregattiohjelman ylilyönneistä.

Epäilyt korruptiosta

Se on nyt tehty. Itse asiassa,e ympäristönsuojelija senaattori David Shoebridge, on juuri lähettänyt pyynnön uudelle Kansallinen korruptiontorjuntakomissio, koskien Hunter-luokan fregattiohjelmaa, erityisesti tutkiakseen mahdollista puuttumista ja kiinnostusta, jota jotkut yleisön ja poliittiset päättäjät ovat osoittaneet tähän prosessiin.

HUnter-luokan fregatit korvaamaan Australian kuninkaallisen laivaston Anzac-luokan fregatit
9 Hunter-luokan fregattia oli tarkoitus korvata Australian kuninkaallisen laivaston 10 Anzac-luokan fregattia.

Vaikuttaa siltä, ​​että useat näistä korkeista australialaisista virkamiehistä eivät olleet pystyneet toimittamaan asiakirjoja, jotka motivoivat heidän päätöksiään ja välimiesmenettelyjä, väittäen, etteivät olleet säilyttäneet niitä. Mikä on tuskin hyväksyttävää ohjelmalle, joka ylittää Australian 46 miljardia dollaria.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Flash Defense | Australia | Sotilaallinen laivaston rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

Kaikki

2 Kommentit

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit

Meta-Defense

FREE
VIEW