Saksan lehdistön mukaan Berliini kehittää uuden panssarivaunun Italian, Espanjan ja Ruotsin kanssa

Saksalaisen lehdistön mukaan Berliini on allekirjoittanut sopimuksen Italian, Espanjan ja Ruotsin kanssa uuden saksalaisen panssarivaunun suunnittelusta. Ranskalais-saksalaisen MGCS-ohjelman tulevaisuutta uhkaavat uhat selkiytyvät nopeasti.

Se on odottamatonta tietoa. On muitakin, joilla on pommin vaikutus. Tämä koskee epäilemättä paljastuksia Handelsblattin tietosivusto, joka voi hyvinkin murskata MGCS-ohjelman lisäksi myös Ranskan toiveet eurooppalaisesta puolustusyhteistyöstä.

Usein hyvin perillä olevan saksalaisen sivuston mukaan Berliini olisi todellakin allekirjoittanut sopimus Italian, Espanjan ja Ruotsin kanssa tavoitteena kehittää a uusi taistelutankki. Tämän paljastuksen ympärillä on hyvin vähän tietoa, paitsi että emme toistaiseksi tiedä, onko tämä sopimus integroitu ranskalais-saksalaiseen MGCS-ohjelmaan vai ei.

Hypoteesi Leopard 2AX mieluiten

Kun otetaan huomioon mainitut kolme kumppania, on erittäin todennäköistä, että kyseessä on a uusi versio Leopard 2 nimetty Leopard 2AX tähän mennessä Krauss Maffei Wegmann. KF51:een perustuvan mallin hypoteesi Panther Rheinmetallilta on tietysti mahdollista, mutta erittäin epätodennäköistä.

Itse asiassa Italia on jo ilmoittanut itsensä saksalaisen tankin hyväksi varten vaihtaa osan C1 Arietesta. Ruotsalainen Stridsvagn 122, Leoaprd 2A5:stä johdettu versio, on tuli palvelukseen vuonna 1997. Mitä tulee Espanjaan, sitä on edelleen noin sata Leopard 2A4 sen 220 Leopard 2A6s rinnalla.

Stridsvagn 122 mokkanahkaiset MBT-panssarivaunut | Saksa | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt
Ruotsalainen Stridsvagn 122 otettiin käyttöön 90-luvun lopulla, ja se ei todennäköisesti kestä ennen kuin uuden sukupolven tärkeimmät panssarivaunut saapuvat vuoteen 2040 mennessä.

Itse asiassa nämä kolme maata kohtaavat samanaikaisesti tarpeen uusia raskaita tankkeja seuraavien 2–5 vuoden aikana, modernisoidakseen tai laajentaakseen laivastoaan. Lisäksi he kaikki näyttävät olevan taipuvaisia ​​eurooppalaiseen yhteistyöhön tietäen, että neljän maan kanssa ohjelmasta tulee oikeutettuja saamaan eurooppalaista tukea ja rahoitusta.

Muistakaamme tässä yhteydessä, että Euroopan puolustusrahasto on käynnistänyt hankepyynnön eurooppalaisen panssarivaunun tutkimiseksi, ja asiakirjat on toimitettava marraskuun loppuun mennessä.

Uusi säiliö MGCS-ohjelmaa vastaan

Tämä ilmoitus on kuitenkin vaarallinenravista Pariisia neuvottelutavoitteissaan Berliinin kanssa MGCS-ohjelmasta, mutta myös FCAS. Puolustusvoimien ministeriö olikin ilmeisesti vuotanut aikomuksensapakottaa Italian MGCS-ohjelmaan2019 ja Rheinmetallin tulon jälkeen epävakautta teollisuuden jakamisen uudelleenorganisoimiseksi.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 MBT Panssarivaunut | Saksa | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

2 Kommentit

  1. Eurooppalainen rahoitus, joten me ranskalaiset aiomme rahoittaa saksalaisia ​​laitteita, jotka kilpailevat kanssamme, eikö elämä ole kaunista? Lisäksi espanjalaiset ja italialaiset ja ruotsalaiset, joiden kanssa teemme puolustusyhteistyötä, tekisivät meistä "takalapsen". Macron, meidän voittamaton ja sanoinkuvaamaton jupiterimme, on edelleen vallannut derche x 4:n. Saksalaiset tuhoavat meidät ampumatta laukausta hänen lukuisten petostensa ansiosta!

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit