Liittyykö F-15EX Puolan ilmavoimiin?

Amerikkalaisen lentokonevalmistajan Boeingin julkaiseman lehdistötiedotteen mukaan F-15EX Eagle II kiinnostaisi Varsovaa vahvistamaan Puolan ilmavoimia. Tämä ilmoitus tulee kuitenkin erittäin epävakaaseen kontekstiin ilmoitusten osalta tulevan suuren vaalikampanjan taustalla, mikä vaatii suurta varovaisuutta tässä suhteessa.

Kun vaalien määräaika 15. lokakuuta lähestyy, ja äänestykset eivät ole nousussa varten takaa parlamentaarisen enemmistön PiS:ssäPuolan ilmoituksilla puolustustarvikesopimuksista on puolestaan ​​taipumus moninkertaistua ja voimistua dynamiikassa, joka muistuttaa dynamiikkaa, joka vaikutti Turkkiin muutama kuukausi sitten.

Ilmoitustulva Varsovasta

Näin ollen Varsova on ilmoittanut ennätystilauksesta pelkästään viimeisten kymmenen päivän aikana 6 uutta Patriot PAC-3 ilmatorjunta-akkua ja yli 600 ohjusta sekä 200 NSM-laivojen vastaista ohjusta suojellakseen 350 kilometriä Puolan rannikkoa (eli yksi ohjus jokaista 1,75 kilometriä rantaviivaa kohti) Venäjän Itämeren laivaston 43 pintayksiköstä.

Samaan aikaan Ison-Britannian kanssa allekirjoitettiin toinen, yhtä tärkeä sopimus tuotantoa varten Narew- ja Pilica+-ilmatorjuntajärjestelmät, sekä yhteiskehitykseenuusi laajennettu versio CAAM-ohjuksesta.

Pelkästään viimeisen 24 tunnin aikana Varsova on allekirjoittanut sopimuksen sopimus Lockheed-Martinin kanssa Javelin-panssarintorjuntaohjuksen paikallisesta tuotannostaPuolan pääministeri ilmoitti määräyksestä 850 miljoonaa zlotya (185 miljoonaa euroa) Krab-itseliikkuvien aseiden tuotannon aloittamiseen sivusto Gliwice Bumarze-Łabędy.

NSM-ohjuksen kantoraketti e1584452606393 Hävittäjälento | Sotilaslentokoneiden rakentaminen | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt
Puola on tilannut 200 NSM-laivantorjuntaohjusta puolustamaan 350 kilometriä rantaviivaa vain 43:ta Venäjän Itämeren laivaston pintayksikköä vastaan.

Boeingin mukaan F-15EX kiinnostaisi Puolan ilmavoimia

Mutta viime päivien hämmästyttävin ilmoitus ei ole mikään muu kuin julkaiseminenamerikkalaisen Boeingin lehdistötiedote, mikä osoittaa, että Varsovan ja lentokoneen valmistajan välillä olisi aloitettu keskustelut F-15EX Eagle II:n hankinta Puolan ilmavoimille.

Tällä hetkellä Boeingin lehdistötiedote on ainoa lähde tähän hypoteesiin. Siinä ei myöskään mainita nimenomaisesti, että Puolan viranomaisten kanssa käydään neuvotteluja tästä aiheesta, vaan viitataan vain "Puolan kiinnostus F-15EX:ää kohtaan".


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa.

Meta-Defense täyttää 5 vuotta!

LOGO meta Defense 114 Hävittäjälentokone | Sotilaslentokoneiden rakentaminen | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt

- 20% Classic- tai Premium-tilauksellasi koodilla Metanniv24

Tarjous voimassa 10.-20. uuden Classic- tai Premium-, vuosi- tai viikkotilauksen verkkotilaukselle Meta-Defense-verkkosivustolla.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit