Uusi pohjoiskorealainen ydinsukellusvene: toinen väärennös, mutta tämä voi satuttaa paljon!

Pjongjang ilmoitti laukaisevansa uuden pohjoiskorealaisen ydinsukellusveneen, tukena kuvia. Kuin M2020 säiliö, de sen ydintorpedo nimeltä Tsunami, tai sotilaallinen havaintosatelliitti, tämä sukellusvene ei ole sen enempää ydinase kuin uusi. Sen aseet on kuitenkin toinen tarina…

Pohjois-Korean viranomaiset ilmoittivat 7. syyskuuta valtion uutistoimisto KNCA:n kautta uuden sukellusveneen käynnistämisestä taktinen ydinsukellusvene '.

Jos, kuten usein tapahtuu, Pjongjang on suurelta osin liioitellut ja liioitellut esityksessään uuden aluksen kykyjä, on kuitenkin totta, että se edustaa aivan todellista uutta uhkaa, jonka kanssa Etelä-Korea Etelä- ja Japani sekä sinne sijoitetut amerikkalaiset joukot joutuvat käsittelemään.

Tutustu Pohjois-Korean ydinsukellusveneeseen Sankari Kim Gun - ok...

« Sankari Kim Gun - ok ". Näin nimettiin uusi pohjoiskorealainen sukellusvene, jonka laukaisusta uutistoimisto KNCA ilmoitti 7. syyskuuta. Laukaisu, jonka protokolla ja tietyt menettelyt olivat suoraan inspiraationa lännessä käytetyistä herkkien sukellusveneiden, kuten SSN:n ja SSBN:n, laukaisussa. monien valokuvien julkinen levittäminen, jotain tarpeeksi harvinaista ymmärtääkseen tapahtuman laajuuden.

Hero Kim Gun-ok ei todellakaan ole yksinkertainen sukellusvene. Pjongjangin mukaan se olisi " taktinen ydinsukellusvene ", kuten Pohjois-Korean nimikkeistö viittaa siihen. Julkistetut valokuvat osoittavat, että laivalla on todellakin kioskin takaosassa selkäkasvu, joka suojaa kymmenen pystysuoraa ohjusten laukaisusiilon ovea.

Kuten nykyään on tapana, pohjoiskorealainen esitys on suunniteltu johtaa tarkkailijaa harhaan. Todellakin, sankari Kim Gun-ok ei ole millään tavalla ydinsukellusvene, kuten Kiinassa, Yhdysvalloissa, Ranskassa, Isossa-Britanniassa ja Venäjällä käytössä olevat. Laiva käyttää tavanomaista diesel-sähkövoimaa, ei ydinreaktoria.

Viskiluokka Pohjois-Korea | Ydinaseet | Sotilaalliset laivaston rakenteet
Kuten Romeot, myös Neuvostoliiton Whisky-luokan sukellusveneitä johdettiin neljästä tyypin XXI:stä, jotka takavarikoitiin toisen maailmansodan lopussa.

Itse asiassa sillä ei ole ydinsukellusveneiden sukellusautonomiaa, joka on mahdollisesti rajaton, vaikka itse asiassa tätä rajoittaa ruoan saatavuus ja sukellusveneen henkinen terveys.Miehistön 2-3 kuukautta. SSN:lla ja SSBN:llä ei myöskään ole vertailukelpoista suorituskykyä, sillä ne pystyvät ylläpitämään erittäin suurta nopeutta koko sukelluksen ajan, eikä akun lataus rajoita niitä.

Joka on itse asiassa johdettu 50-luvun Romeo-luokasta

Hero Kim Gun-ok on malli, joka on johdettu Neuvostoliiton Project 633 -sukellusveneperheestä, jonka NATO on nimennyt Romeo luokka. Nämä vuonna 1957 käyttöön otetut valtamerikäyttöiset diesel-sähkösukellusveneet oli tarkoitettu korvaamaan toisen maailmansodan lopussa suunniteltu Zulu. perustuu 4 saksalaiseen tyyppi XXI Neuvostoliiton joukkojen valtaamana.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Pohjois-Korea | Ydinaseet | Sotilaalliset laivaston rakenteet

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit