Ranskan puolustusteollisuus testaa uutta kaupallista doktriiniaan Ukrainassa

Ranskan puolustusteollisuuden valtuuskunta matkusti Kiovaan neuvottelemaan useita sopimuksia, mukaan lukien kumppanuussuhteet paikallisen tuotannon kanssa, tukeakseen Ukrainan sotaa. Vaikka monia esteitä on edelleen jäljellä, tämä on kuitenkin uusi osoitus Pariisin viime kuukausina tässä asiassa toteuttamasta paradigman muutoksesta.

Kuten teimme itsellemme echo toistuvastiRanska on viime kuukausina tehnyt perusteellisen paradigman muutoksen asejärjestelmien viennin suhteen.

Pariisi onkin toistaiseksi harkinnut suuria ohjelmia yhteistyössä vain tiettyjen läheisten eurooppalaisten kumppanien, kuten Iso-Britannian, Saksan tai Italian, kanssa. Sen sijaan Ranska luokitteli muita asiakkaiksi.

Mutta vaikeudet, joita on kohdattu viime vuosina yhteistyöohjelmissa Saksan kanssa (Tiger 3:n, CIFS:n, MAWS:n luopuminen ja vaikeudet FCAS:n ja MGCS:n kanssa), Iso-Britannian (FCAS, miinasota, ohjukset jne.) tai Italian (Naviris) kanssa , näyttää saaneen Pariisin luopumaan tästä manichealisesta visiosta ja tarjoamaan kumppanuuslähestymistapaa tärkeimmille asiakkailleen.

Hienovarainen, mutta radikaali paradigman muutos Ranskan aseviennille

Tämän muutoksen alku sai alkunsa Intian pääministerin Narendra Modin virallisesta Ranskan-vierailusta heinäkuun 14. päivän juhlien yhteydessä, kun hän ilmoitti useista puolustusteollisuuden ja teknologisen yhteistyön aloitteista, jotka koskevat erityisesti Indian Airin tulevien hävittäjien moottorointia. Force, kun aloitat neuvottelut 26:n hankinta Rafale Laivasto ja kolme Scorpène-sukellusvenettä lisää.

AMCA Intia
Ranskan puolustusteollisuus voisi pian osallistua Intian AMCA:n ja TEDBF:n uuden sukupolven hävittäjäohjelmiin

Sen jälkeen on kehitetty muita vastaavia lähestymistapoja Kreikan kanssa koskien Gowind 2500 -sukellusveneiden vastaisten korvettien valmistusta ja muita FDI-fregatteja, mutta myös hienovaraisemmin Yhdistyneiden arabiemiirikuntien kanssa Leclercin säiliön modernisoinnin yhteydessä.

Nyt on Ukrainan vuoro olla tämän uuden ranskalaisen teollisen lähestymistavan kohteena. Tämä perustuu presidentti Macronin muutama kuukausi sitten tekemään toiseen muutokseen, joka koski Ranskan kantaa sen tukemiseen Ukrainalle Venäjän edessä sekä sen liittymiseen Natoon ja Euroopan unioniin.

Ranskan puolustusteollisuus Kiovassa

Todellakin suuri ranskalainen teollisuusvaltuuskunta, joka kokosi yhteen kaikki suuret BITD-yritykset, kuten Thales, Nexter, MBDA tai Arquus, sekä pienemmät yritykset ja start-upit, lähti tänään Kiovaan neuvottelemaan teollisuuden yhteistyösopimuksia sijainnin perusteella. Ukrainassa tiettyjä kapasiteettia.

Selon artikkeli Figarosta, olisi siis kysymys siitä, että BITD Terre Française -yritykset perustaisivat yhteisyrityksen paikallisen teollisuustoimijan kanssa tavoitteenaan ottaa käyttöön infrastruktuurin Ukrainassa pystyvät huoltamaan ja korjaamaan Pariisista Kiovaan siirrettyjä ajoneuvoja, kuten VAB:ita, CAESAR-tykkejä ja AMX-10RC:itä.

AMX-10RC
Ranska voisi perustaa yhteisyrityksen Ukrainan kanssa tavoitteenaan ottaa käyttöön Kiovaan siirrettyjen panssaroitujen ajoneuvojen, kuten AMX-10RC, teollisuuden kunnossapitoinfrastruktuuri

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa.

Meta-Defense täyttää 5 vuotta!

LOGO meta Defense 114 Asevienti | Venäjän ja Ukrainan konflikti | Panssaroitujen ajoneuvojen rakentaminen

- 20% Classic- tai Premium-tilauksellasi koodilla Metanniv24

Tarjous voimassa 10.-20. uuden Classic- tai Premium-, vuosi- tai viikkotilauksen verkkotilaukselle Meta-Defense-verkkosivustolla.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit