Hai Kun -sukellusveneellä Taiwan saavuttaa enemmän kuin yhden taidon kohdatakseen Pekingin aiheuttaman uhan

Sukellusveneen laukaisu Hai Kun (Narval), ensimmäinen taiwanilaisvalmisteinen sukellusvene, sai aikaan kansallisen mittakaavan seremonian presidentin läsnäollessa Tsai Ing-wen, joka korosti sen poikkeuksellista luontoa toteamalla, että tätä hanketta pidettiin vielä mahdoton toteuttaa vain muutama vuosi sitten.

Ja hyvästä syystä! Tämän Taiwanin historiallisen hetken synnyttämiseksi saaren armeijan, insinöörien, mutta myös poliitikkojen täytyi ottaa vastaan ​​lukuisia haasteita, jotka tuntuivat siihen asti saavuttamattomilta suunnitella ja rakentaa sukellusvene, joka pystyy kilpailemaan Kiinan laivaston ja Kiinan laivaston kanssa. erittäin tärkeitä sukellusveneiden ja sukellusveneiden vastaisia ​​resursseja, joita se käyttää keskeytyksettä Pekingin himoiman saaren ympärille.

Vakuuta Yhdysvallat sponsoroimaan ohjelmaa poliittisesti

Ensimmäinen vuori, joka Taipein oli voitettava saavuttaakseen tämän tuloksen, oli saavuttaa vakuuttaa Yhdysvallat sen välttämättömyydestä, ja tämä jo vuonna 2018, jolloin Washingtonin ja Pekingin väliset jännitteet olivat kaukana nykyisestä tasosta.

Yhdysvaltojen oli itse asiassa välttämätöntä sitoutua yhdessä Taiwanin kanssa tähän kunnianhimoiseen ohjelmaan, erityisesti tukemaan ja kouluttamaan taiwanilaisia ​​insinöörejä aloilla ja teknologioilla, joita vain harvat maat hallitsevat.

sukellusvene laukaisu Hai Kunin puhe Presidentti Tsai Ing-wen
Taiwanin presidentti Tsai Ing-wen korosti tapahtuman historiallista luonnetta Hai Kunin laukaisussa.

Lisäksi uusissa taiwanilaisissa sukellusveneissä on oltava tiettyjä tekniikoita, havaitsemisjärjestelmien tai aseiden alalla, Mk48-torpedolla ja Harpoon-alustentorjuntaohjuksella keskitasolla, mitä olisi ollut mahdotonta piilottaa Pekingiltä.

Toisin sanoen Washingtonin täytyi auttaa Taipeita toteuttamaan projektiaan, ja tehdä se avoimesti, mikä ei onnistunut herättämään Pekingin vihaa.

Vakuuta eurooppalaiset huomaamattomasta teknologian siirrosta, mutta olennaista Hai Kunin sukellusveneen suunnittelussa

Yhdysvaltain tuki tarvittiin myös ohjelman toiselle, yhtä kriittiselle osalle, jossa eurooppalaiset vakuutteltiin tietyistä teknologian siirroista koskien näkökohtia, jotka amerikkalaiset valmistajat, jotka eivät enää suunnittele tai rakenna sukellusveneitä tavanomaisella käyttövoimalla yli 50 vuoteen, haluaisivat. eivät ole pystyneet tarjoamaan.

Toisin kuin Yhdysvallat, eurooppalaiset kieltäytyvät itse asiassa julkisesti auttamasta Taiwanin armeijoita, koska he pelkäävät Kiinan kansantasavallan taloudellisia kostotoimia, jotka ovat tehneet tästä uhasta arvokkaan välineen autonomisen saaren sotilaalliseen heikentämiseen.

Tyyppi 212 TKMS Italian laivasto
Eurooppalainen malli, jota Hai Kun on lähinnä, on saksalaisen TKMS:n Type 212

Siksi Taiwanin viranomaisten oli hyödynnettävä harvinaisia ​​neuvottelu- ja harkintakykyjä, jotta ne saisivat ne harvat eurooppalaiset teollisuusyritykset, jotka todennäköisesti tarjoavat puuttuvan tekniikan, suunnitellakseen tehokkaan hyökkäyssukellusveneen, joka pystyy kohtaamaan Kiinan laivaston.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Sotilaallinen suunnittelu ja suunnitelmat | Sotilaallinen laivaston rakentaminen | YHDYSVALLAT

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit