Odottaessaan konfliktia Kiinan kanssa Yhdysvaltain armeija muuttaa veriketjuaan

Yhdysvaltain armeijan asevoimien veriohjelma esitteli lukuisia muutoksia, jotka on toteutettu ennakoidakseen konfliktia Kiinan kanssa Tyynellämerellä, ja sen erityisiä rajoituksia.

On tavallista, ei sanoa helppoa, kiinnittää huomiota armeijoiden muotojen ja niiden kaluston välttämättömään kehitykseen, kun keskustellaan käynnissä olevista muutoksista konfliktien uhkien ja riskien näkökulmasta.

Varmasti suurin osa länsimaisista armeijoista, mukaan lukien Yhdysvaltain armeija, oli muuttanut perusteellisesti koko organisaatiotaan ja mukauttanut varusteitaan epäsymmetrisiin tehtäviin, kuten Afganistanissa, Irakissa tai Malissa.

Jos panssarivaunujen ja koneistettujen prikaatien evoluutio kuitenkin saa ilmeisen suuren ulottuvuuden, nämä eivät ole ainoita olennaisia ​​tekijöitä, joita on muutettava, jotta voidaan valmistautua erittäin intensiiviseen konfliktiin, joka kohtaa erityisesti Venäjän tai Kiinan.

Näin ollen erityisesti Atlantin toisella puolella toteutetaan merkittäviä ponnisteluja koko taistelujoukkojen tukiketjun, kuten logistiikan, johtamisen ja koordinoinnin, mukauttamiseksi, erityisesti ottaen huomioon Tyynenmeren alueen erityispiirteet, joille on ominaista sen valtavuus ja sen merivoimien ulottuvuus. .

Veriketjun panokset konfliktissa Kiinan kanssa

La sotalääketieteen uudelleenjärjestely ja veriketju on myös yksi näistä painopisteistä Yhdysvaltain armeijalle. Itse asiassa viimeisten 60 vuoden aikana taisteluissa loukkaantuneiden sotilaiden selviytymisasteen lisäämiseksi olennaisten veripussien keräys, varastointi, kuljetus ja käyttö organisoitiin siten, että varmistettiin, että linjat ovat pysyvät ja toimivat.

Yhdysvaltain armeijan lääkäreitä
Kultaisen tunnin aikana annettavan ensiavun täytyy kehittyä kohti suurempaa autonomiaa ja teknisyyttä, jotta se vastaisi rauhallisen teatterin rajoituksia.

Tämä organisaatio oli silloin tyydyttävä kaikilla toimintateattereilla, olipa kyse sitten kylmän sodan eurooppalaisesta teatterista, kylmän sodan jälkeisistä epäsymmetrisistä sodista tai alueellisista konflikteista.

Nämä varmuudet katoavat hypoteesissa Kiinaa kohtaavasta konfliktista Tyynellämerellä, jolle olisi ominaista venyneet ja vaihtelevat logistiset linjat, jotka pakottaisivat taisteluyksiköt saamaan paljon enemmän itsemääräämisoikeutta, mukaan lukien välittömässä hoidossa, haavoittuneita, etenkin kuuluisan "kultaisen tunnin" aikana. , mikä vaikuttaa merkittävästi loukkaantuneen sotilaan selviytymismahdollisuuksiin.

Juuri näitä rajoituksia vastaan ​​Yhdysvaltain armeijan lääkintälaitos on ryhtynyt muuttamaan koko veriketjua, tavoitteenaan vastata Kiinan kanssa käydyn konfliktin haasteisiin Intian teatterissa.

Theater Blood Mobile järjestää veriketjun

Tämä kehitys perustuu useisiin edistysaskeliin ja muutoksiin. Niinpä Yhdysvaltain armeijan lääkintäpalvelut ottavat nyt käyttöön uuden version asiantuntijatyyppisestä tietojärjestelmästä, Theatre Blood Mobilesta, joka pystyy järjestämään sekä varastot että taistelussa mukana olevien sotilaiden ja koko paikallisen siviiliväestön todistetut ja ennakoitavat tarpeet. Verenkeräyksestä siviiliväestön tarpeisiin, mukaan lukien erityiset kontaminaatioriskit.

Asevoimien veriohjelma
Armed Services Blood Programme on vastuussa erityisesti veren keräämisestä amerikkalaisvoimista.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Sotalääketiede | Puolustusuutiset | YHDYSVALLAT

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit