Indonesiassa Naval Group piirtää Scorpene Evolvedin litiumioniakuilla

Ranskan laivastoryhmä esitteli Jakartassa Scorpene Evolved -sukellusveneen evoluution, joka on nyt varustettu litiumioniakuilla suorituskyvyn parantamiseksi ja huollon vähentämiseksi. Voittaakseen sopimuksen kahdesta laivasta, jossa on näköpiirissä kuusi sukellusvenettä, ranskalainen teollisuusmies integroi merkittäviä teknologiansiirtoja Indonesian teollisuudelle, sekä sotilas- että siviiliteollisuudelle.

Jos julkinen huomio ja otsikot antavat etusijalle onnistumiset Rafale Kansainvälisellä näyttämöllä se ei suinkaan ole ainoa Ranskan puolustusteknologian teollisen tukikohdan valmistama laite, joka on voittanut asemansa maailmanlaajuisissa kilpailuissa.

Naval Groupin suunnittelema ja valmistama Scorpene-sukellusvene on yksi Ranskan puolustusviennin tähtivarusteista. 14 esimerkkiä on jo tilannut 4 kansainvälistä laivastoa, 2 Chileen, 2 Malesiaan, 4 Brasiliaan ja 6 Intiaan ja 3 lisäesimerkkiä, jotka New Delhin on tilattava uudelleen tulevina kuukausina, se on eniten viety sukellusvenemalli. Ranskan historiassa.

Lisäksi Naval Group on tänään useissa edistyneissä neuvotteluissa muiden maailman laivaston kanssa uusista tämäntyyppisistä sukellusveneistä. Niin, Romania olisi lähellä kahden Scorpenen tilaamista Lähikuukausina. Naval Group käy myös edistyneitä keskusteluja Filippiinien kanssa, vaikka tällä alueella ranskalainen teollisuusmies joutuu kohtaamaan erittäin aggressiivisia tarjouksia Espanjasta ja Etelä-Koreasta.

Helmikuussa 2022 Indonesian kanssa Naval Groupin kanssa allekirjoitettu yhteisymmärryspöytäkirja kahdesta Scorpene-sukellusveneestä

Myös Jakartan kanssa on käyty useita vuosia yksinoikeudellisia neuvotteluja. Niin, helmikuussa 2022, Naval Group ja Indonesian viranomaiset ovat allekirjoittaneet yhteisymmärryspöytäkirjan kahden Scorpene-sukellusveneen paikallisesta suunnittelusta ja rakentamisesta. Se perustuu malliin, jossa on merkittäviä teknologiansiirtoja, jotka ovat verrattavissa Brasiliassa ja Intiassa onnistuneesti toteutettuihin malliin.

Prabowo Subianto Florence Parly
Ranskan asevoimien ministeri Florence Parly ja Indonesian puolustusministeri Prabowo Subianto tapaavat.

Indonesiassa ranskalaiset neuvottelijat voivat luottaa 42 koneen tilauksen ympärille rakennettuun luottamukseen Rafale, nykyaikaistaa maan ilmavoimia.

Lisäksi Indonesian laivasto, joka alun perin kääntyi Etelä-Koreaan 3 Nagapasa-luokan sukellusveneen tullessa palvelukseen vuosina 2017–2021, on ollut enemmän kuin pidättyväinen suorituskyvyn ja luotettavuuden suhteen. sopimus.

Jakartan ja Pekingin väliset kasvavat jännitteet, erityisesti Etelä-Kiinan merellä, sekä Yhdysvaltojen CAATSA-lainsäädäntö ovat saaneet Indonesian viime vuosina nopeasti lähemmäs länsiblokkia ja samalla siirtymään pois Venäjältä kuin sen ulkopuolelta. -linjattu asento, joka perittiin Soekarnolta kylmän sodan aikana.

Scorpene Evolved on varustettu litiumioniakuilla

Näistä eduista huolimatta Naval Groupin ja Indonesian viranomaisten väliset keskustelut eivät näyttäneet edistyneen viime kuukausina. Jokainen kuluva kuukausi lisää kuitenkin mahdollisuuksia nähdä aggressiivinen kilpaileva tarjous, kuten nykyään Filippiineillä.

Tässä yhteydessä ranskalainen teollisuusmies on juuri laatinut houkuttelevimman ja kilpailukykyisimmän tarjouksen, luultavasti vahvistaakseen asemaansa tässä asiassa.

Nagapasan luokka
Indonesian laivasto on toistuvasti raportoinut suunnittelu- ja viimeistelyvirheistä sen Nagapasa-luokan sukellusveneissä.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 sukellusvenelaivasto | Puolustusuutiset | Ilmasta riippumaton propulsio AIP

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit