Yhdysvaltain armeija nelinkertaistaa ampumatarvikkeiden tuotannon Yhdysvalloissa Kiinan kanssa konfliktin riskin vuoksi.

Yhdysvaltain armeija ja sen hankinnoista vastaava alisihteeri Doug Bush ovat aloittaneet suuren ponnistelun lisätäkseen ammusten tuotantoa Yhdysvalloissa kohdatakseen konfliktin Kiinan ja kansan vapautusarmeijan kanssa Tyynellämerellä Taiwanin ympärillä.

Olemmeko matkalla kohti sotaa Yhdysvaltojen ja Kiinan välillä? Tämän kysymyksen, jokainen, joka seuraa vähintään puolustusasioita, on kysynyt itseltään viime kuukausina (ellei hän ole Kanadan hallituksen jäsen…). On ilmeisesti mahdotonta vastata varmuudella, varsinkin kun otetaan huomioon Kiinan sotilaallisen valmistelun läpinäkyvyys tällaisessa hypoteesissa.

Pentagon valmistautuu kohtaamaan kansan vapautusarmeijan Tyynellämerellä

Toisaalta ilman pienintäkään virhemarginaalia voidaan todeta, että Yhdysvallat ja erityisesti Yhdysvaltain armeijat valmistautuvat siihen aktiivisesti, ilmeisen innokkaasti.

Todellakin, olipa kyseessä Yhdysvaltain armeija OMFV:llä, M10 Booker tai M1E3 Abrams, Yhdysvaltain ilmavoimat NGAD-ohjelmalla ja taisteludroneilla, Yhdysvaltain laivasto sukellusveneiden, fregattien ja robottilaivojen intensiivisellä tuotannolla tai Yhdysvallat Osavaltioiden merijalkaväki, joka on suunniteltu täysin uudelleen amfibisten juurensa löytämiseksi, kaikki amerikkalaiset armeijat keskittyvät tähän hypoteesiin ja lyhyeen aikatauluun.

M10 Booker
Poliittinen huomio puolustusteollisuuden tuotantoon Yhdysvalloissa kohdistui viime aikoihin asti lähinnä suuriin mediaohjelmiin.

Viime kuukausina näyttää siltä, ​​​​että Pentagon on saavuttanut uuden vaiheen tässä operatiivisessa valmistelussa. Tähän asti se on keskittynyt suurten aseohjelmien kehittämiseen ja toteuttamiseen sekä JADC2-doktriiniinsa, mutta nyt se näyttää keskittyvän paljon maanläheisempiin aiheisiin, kuten logistiikkaan, sotalääketieteeseen, verivarastoon.

Tällä alueella ammusvarastot ovat ilmeisesti kriittinen kysymys amerikkalaisten armeijoiden kannalta, varsinkin kun useat simulaatiot ovat osoittaneet, että ne eivät tällä hetkellä ole mahdollista tukea yli muutaman viikon mittaista taistelua Tyynellämerellä kansan vapautumisen edessä. Armeija.

Yhdysvaltain armeija lisää ammusten tuotantoa Yhdysvalloissa robotisoinnin ansiosta

Siksi Atlantin toisella puolella on meneillään hyvin erityinen ponnistus täydentämään nopeasti neljän armeijan varastoja, jotka muutoin ovat heikentyneet Ukrainan sodan tarpeiden vuoksi.

Näin Yhdysvaltain teollisuuden 155 mm:n tykistöammusten tuotanto kasvaa muutamassa kuukaudessa nykyisestä 24 000 ammusta kuukaudessa 60 000 ammukseen vuonna 2024, 80 000 ammukseen vuonna 2025 ja yli 100 000 ammukseen vuoden 2026 alussa.

Ammusten robottituotanto Yhdysvalloissa
Amerikan 155 mm:n kuorien kuukausituotanto moninkertaistuu neljällä vuoteen 4 mennessä teollisuuslaitosten pakotetun robotisoinnin ansiosta.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusteollisuuden kangas BITD | Tykistö | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit