Pitkän kantaman raketinheittimet: Ranskalla on kaikki siihen tarvittavat tekniset tiilet.

Kansalliskokouksen puolustusvaliokunnan kansanedustajilta kysyttynä armeijan pitkän kantaman LRU-raketinheittimien vaihtamisesta, puolustusvoimien kenraaliedustaja Emmanuel Chiva ehdotti, että kansallisen järjestelmän kehittämisen hypoteesia tutkittiin, määrittää sen toteutettavuuden ja merkityksen.

On totta, että armeija ei suunnittele sotilaallisen ohjelmointilain 2024-2030 puitteissa hankkivansa parhaimmillaan vaintusina näitä arvokkaita, mutta kalliita pitkän kantaman tykistöjärjestelmiä, joka pystyy iskemään vastakkaisen laitteen syvyyksiin ja että se suunnittelee pitkällä aikavälillä vain 26, parhaassa tapauksessa kehityskustannuskysymykset ovat ratkaisevia.

Ranskalaisen pitkän kantaman raketinheitinjärjestelmän kehittämisen edut ja rajoitteet

Kansallisen asejärjestelmän olemassaololla, joka on yhtä tärkeä kuin pitkän kantaman raketinheittimillä, joissa käytetään myös ballistisia ohjuksia, on varmasti monia etuja, erityisesti mitä tulee poliittisen vallan ja armeijoiden vapauteen ja päätöksentekoon.

Kääntyminen kohti Amerikkalaiset Himarit, The K239 Etelä-Korean Chunmoo ou Israelin PULSKuten muut Euroopan maat tekevät, armeija säästäisi varmasti huomattavia säästöjä, jos sen ei tarvitsisi rahoittaa monimutkaisena tunnetun asejärjestelmän kehittämistä.

PULS elbit pitkän kantaman raketinheitin
Israelin PULSin ovat jo valinneet Hollanti, Tanska ja Saksa, ja Espanja voi pian valita sen.

Kysymys on sitäkin kiireellisempi, koska monet armeijat, eurooppalaiset ja sen ulkopuolella, ovat jo kääntyneet näiden järjestelmien puoleen, mikä itse asiassa rajoittaa mahdollisuuksia viedä Pariisista tai jopa teknologisia kumppanuuksia erittäin pitkän kantaman tykistöjärjestelmää varten. Ranskalainen rakentaminen.

Toisaalta se luovuttaisi osittain päätöksenteon autonomiansa jollekin näistä maista riippumatta siitä, ottaako ne käyttöön, ottaa ne käyttöön tai hankkia uusia sotatarvikkeita tai jopa uusia järjestelmiä.

Propulsio, ohjaus ja laskin: ranskalaisilla valmistajilla on kaikki tarvittavat tekniset rakennuspalikat

Mutta tällä alueella käy ilmi, että Ranskan puolustusteollisuudella on jo tarvittavat tekniset rakennuspalikat, jotta se pystyisi kehittämään itsenäisesti sellaisen järjestelmän, joka voisi merkittävästi vähentää sekä kustannuksia että kehitysaikoja.

Pitkän kantaman raketinheitinjärjestelmä koostuu itse asiassa kolmesta suuresta teknologisesta rakennuspalkasta. Ensinnäkin on tarpeen suunnitella ja valmistaa raketti tai jopa ballistinen ohjus ja erityisesti sen propulsiojärjestelmä.

MBDA Aster 30
Ranskalaisella BITD:llä on korkea asiantuntemus ohjusten ja rakettien työntövoiman alalla. Täällä keskipitkän kantaman maa-ilma-ohjus Aster 30, joka pystyy sieppaamaan ilmakohteita yli 100 kilometrin päässä.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 useita raketinheittimiä | Puolustusuutiset | Ydinaseet

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit