Tuki Ukrainalle: Kohti Euroopan laajempaa osallistumista 17. Rammstein-kokouksen aikana

Useat Euroopan maat, mukaan lukien Ranska ja Saksa, ilmoittivat vahvistavansa yhteistä osallistumistaan ​​Ukrainan tukemiseen Rammsteinin lentotukikohdassa pidetyn UDCG:n 17. kokouksen yhteydessä. Nämä ilmoitukset voisivat muodostaa perustan, jolle eurooppalaiset voivat rakentaa tehokkaan avustusaloitteen Kiovalle, vaikka Yhdysvallat joutuisikin perääntymään tällä alalla tuntemistamme syistä. Mutta onko tämä todella näin?

Useiden kuukausien ajan Meta-Defensen lukijoita oli hälytetty Ukrainan voimatasapainon epäsuotuisan kehityksen riskit. Toisaalta Venäjän voimakkaan teollisen ponnistuksen yhteistoiminta ja vaara, että Yhdysvaltojen Kiovalle antama apu kuihtuu Donald Trumpin mahdollisen palaamisen myötä Valkoiseen taloon, hahmottivat itse asiassa vähintäänkin huolestuttavia tulevaisuudennäkymiä. Ukraina eksistentiaalisessa taistelussaan Venäjän hyökkäystä vastaan.

Viime viikkoina esiin tulleet huolestuttavat Ukrainan sodan näkymät

Olemme useaan otteeseen osoittaneet, että ainoa vaihtoehto, jonka avulla voimme ennakoida myönteisen lopputuloksen tälle konfliktille tulevina kuukausina ja vuosina, perustui eurooppalaisten teolliseen ja poliittiseen nousuun, jonka täytyisi sitten korvata Yhdysvallat. toimittaa Kiovan armeijoille sotilasvarusteita, peili siitä, mitä Venäjän teollisuus pystyy tuottamaan.

Uralvagonzavod T-90M tuotanto
Venäjän puolustusteollisuuden tuotanto on kasvanut huomattavasti viime kuukausina, mikä on herättänyt pelkoa voimatasapainon kääntymisestä Venäjän armeijoiden eduksi tulevina kuukausina.

Näin toimimalla eurooppalaiset itse asiassa neutraloisivat Kremlin strategian, joka perustuu nimenomaan lännen Ukrainalle antaman tuen murenemiseen ja sen taistelijoiden vastustamistahdon loppumiseen pitkän aikavälin voiton saavuttamiseksi. termi.

Viime viikkoina tällä sivustolla tammikuusta 2023 lähtien esille tuodut huolenaiheet alkoivat nousta julkisessa keskustelussa siihen pisteeseen, että alkoi tuntua merkittävästä erittäin käsinkosketeltavasta epätoivosta, myös Ukrainassa, samaan aikaan kun Donald Trump on edistynyt äänestyksissä Atlantin yli sekä Israelin ja Hamasin välisen sodan seuraukset Lähi-idässä.

Jos Euroopan johtajien ensimmäiset reaktiot tuskin antoivat optimismia, varsinkin kun Euroopan unionin diplomatian päällikkö Joseph Borrell ilmoitti, että Euroopalla ei ollut mahdollisuutta korvata amerikkalaista apua UkrainalleNäyttää siltä, ​​että useissa vanhan mantereen kanslerioissa on vakiintunut tietty tietoisuus, jotta aihetta otettaisiin esille ja yritetään tarjota tehokkaita ratkaisuja.

Rohkaisevia ilmoituksia Ukrainan tukemisesta 17. UDCG Rammstein -kokouksessa

Tämä on erityisesti mitä voimme arvata siitä, mikä muotoutui aikanaUkrainan puolustuskontaktiryhmän eli UDCG:n 17. kokous, joka pidettiin muutama päivä sitten Amerikan lentotukikohdassa Rammsteinissa Saksassa.

Tuki Ukrainalle SAMP/T ranskalais-italialainen Mamba
Ranska ja Italia ovat jo toimittaneet keskipitkän kantaman SAMP/T Mamba -ilmatorjuntapatterin Ukrainalle, American Patriotin eurooppalaiselle vastineelle.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Venäjän ja Ukrainan konflikti | Puolustusuutiset | Saksa

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit