Venäjän sotilaallinen uhka Eurooppaa kohtaan on Puolan turvallisuuden mukaan kriittinen vuodesta 2028 alkaen.

- Mainonta -

Puolan kansallisen turvallisuusviraston BBN:n päällikkö, joka kohtaa Venäjän sotilaallisen uhan, eurooppalaisilla on vain kolmesta viiteen vuotta aikaa reagoida sen sotilaallisten työkalujen jälleenrakennukseen ja välttää uusi konflikti. joissa on mukana Naton jäseniä.

Tämä analyysi ei suinkaan ole erityisen huolestuttava, vaan yhä useammat raportit jakavat tämän analyysin, joissa ilmaistaan ​​huoli Venäjän teollisuus- ja mobilisaatiokapasiteetista, kun taas eurooppalaiset näyttävät olevan lukittuneena virheelliseen käsitykseen uhkasta ja sen aikataulusta.

Vaikka vain muutama kuukausi sitten monet ylistivät Ukrainan armeijoita ja lännen tukea Kiovalle, jotta Venäjän uhka olisi hillitty täysin hajoamassa, ilmapiiri on muuttunut radikaalisti viime kuukausina näiden aiheiden ympärillä.

- Mainonta -

Venäjän puolustusteollisuuden nopean ja jatkuvan nousun, Kremlin hallinnan maan väestöön ja yleiseen mielipiteeseen sekä Ukrainan asevoimille osoitetun lännen tuen hajoamisen välillä tarvitaan nyt pessimismiä tässä konfliktissa parhaimmillaankin toivoa jäätyneestä rintamasta, joka antaisi Kiovalle mahdollisuuden säilyttää itsenäisyytensä, ellei koko alueensa.

Venäjän armeijoiden nopea jälleenrakentaminen, jos Ukrainan konflikti päättyisi tai menettää intensiteettinsä

Ilmeisen jaetun vastuun lisäksi tähän tilanteeseen liittyvien ukrainalaisten välillä, jotka ovat liian varmoja vahvuuksistaan ​​ja Venäjän heikkouksista, amerikkalaiset juuttuvat sisäpoliittisiin näkökohtiin ja eurooppalaiset, jotka antavat nopeampia neuvoja kuin aseita ja ammuksia, Ukrainan konfliktin ennakoitavissa oleva loppu tai sen vakauttaminen , aiheuttaa uusia huolenaiheita Euroopassa.

Leopard 2A4 ukrainalainen
Eurooppalaiset aseet saapuivat varmasti liian myöhään ja liian vähän, jotta Ukraina olisi voinut voittaa Venäjää vastaan.

Itse asiassa, jos nykyinen dynamiikka jatkuu, Venäjän armeijat pystyvät nopeasti rakentamaan uudelleen toimintakykynsä konfliktin päätyttyä täysin sotatalouteen keskittyneen maan ja yleisen mielipiteen hallinnassa. Samaan aikaan, huolimatta amerikkalaisten ja eurooppalaisten tukilupauksista Kiovan täydelliseen voittoon asti, kumpikaan ei ole ottanut mittaa tämän konfliktin aiheuttamaan muutokseen Euroopan geopolitiikassa.

- Mainonta -

Kun Venäjän puolustusteollisuus on moninkertaistanut puolustustarviketuotantonsa kahdella, joskus kolmella tai enemmän, Venäjän armeijat ovat tehneet vaikean muutoksensa tuskalla Ukrainassa ja Kremlin täysin luottavaisena, mahdollisuudet Venäjän nopeaan jälleenrakentamiseen. sotilaalliset voimavarat Ukrainan konfliktin päättymisen tai jäätymisen jälkeen huolestuttavat nyt näistä asioista vastaavia länsimaisia ​​yksiköitä.

Kolmesta viiteen vuotta Venäjän kehittyvän sotilaallisen uhan torjumiseen, sanoo Puolan kansallisen turvallisuusviraston johtaja

Näin Puolan kansallisen turvallisuusviraston (BBN) päällikkö Jacek Sieviera, myös maan presidentin ministerivaltuutettu, osoitti olevansa eniten huolestunut, etten sanoisi pessimistinen, kun toimittaja kysyi häneltä Saksan ulkosuhteiden neuvoston laatima raportti (DGAP).

Tämän asiakirjan mukaan NATO:lla olisi 5-10 vuoden aika vastata Venäjän uhan nopeaan kehitykseen ja estää siten uuden sodan puhkeaminen Euroopassa, jos Venäjä täysin luottavaisesti on löytänyt riittävän. sotilaallisia työkaluja hyökätä tiettyihin Atlantin liiton maihin, kuten Baltian maihin.

- Mainonta -
Venäjän sotilasuhkateollisuus Uralvagonzavod
Venäjän sotilaallinen teollisuustuotanto on kaksinkertaistunut, joskus kolminkertaistunut ja enemmänkin Ukrainan konfliktin alkamisen jälkeen, Venäjän pääministerin Mihail Mishustinin mukaan.

LOGO meta Defense 70 Sotilaallinen voimatasapaino | Puolustusuutiset | Sotilaalliset liitot

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit