Voiko uusi ranskalainen Hard Kill Diamond -järjestelmä ratkaista Yhdysvaltain armeijan ongelmat?

Äskettäin varjoista noussut Diamant hard kill -järjestelmän pitäisi mahdollistaa ranskalaisten panssaroitujen ajoneuvojen suojeleminen vuodesta 2026 lähtien, erityisesti VBMR Griffon and Serval ja EBRC Jaguar of the Scorpion Bubble of the Army. Samaan aikaan, useista testikampanjoista huolimatta, Yhdysvaltain armeija ei ole onnistunut löytämään Hard Kill APS:ää 8x8 Stryker -panssaroitujen ajoneuvojensa suojaamiseksi, sillä Trophya, Iron Fistiä ja Strikeshieldia pidetään liian raskaina ja kalliina. Tässä on ilmeinen lähentyminen kahden armeijan tarpeiden välillä, johon Timantti voi vastata.

Muutama päivä sitten keskustelimme ilmoitetusta saapumisesta uusi Hard kill Diamond suojajärjestelmä, jota kehitetään ja integroidaan parhaillaan Scorpions VBMR Griffon- ja EBRC Jaguar -panssaroituihin ajoneuvoihin. Jos kaikki menee suunnitellusti, ensimmäiset tämän tyyppiset järjestelmät voisivat syntyä Thalesin aktiivisessa Prometeus-suojajärjestelmässä vuodesta 2026 alkaen näissä panssaroiduissa ajoneuvoissa, jotta ne siirrettäisiin muille alustoille, kuten VBCI:lle, Leclercille ja VBMR:lle. -L Serval.

timanttikova tappojärjestelmä griffinissä
Voiko uusi ranskalainen Hard Kill Diamond -järjestelmä ratkaista Yhdysvaltain armeijan ongelmat? 4

Kuten tässä artikkelissa mainittiin, Diamant-järjestelmän saapuminen edustaa valtavaa toiminnallista lisäarvoa Ranskan koneistetuille jalkaväkiyksiköille, jotka näkevät panssaroitujen ajoneuvojensa taistelukelpoisuuden paranevan huomattavasti, erityisesti korkeassa tai erittäin korkeassa ympäristössä. tiedetään olevan erityisen runsaasti raketteja, ohjuksia ja muita väijyviä panssarintorjuntaammuksia.

Mutta Diamond tulee olemaan myös erityisen houkutteleva lippulaivatuote Ranskan maanpuolustusteollisuudelle, olipa kyseessä sitten Scorpion-kuplan panssaroitujen ajoneuvojen edistäminen kansainvälisellä näyttämöllä, mutta myös muiden asevoimien panssaroitujen ajoneuvojen suojelemiseksi. Todellakin, Timantilla lupaa olla nämä kaksi ominaisuutta, jotka ovat usein tehneet ranskalaisista asejärjestelmistä menestyneitä kansainvälisellä näyttämöllä: taloudellisuus ja ennen kaikkea kevyt.

Sanotaanpa heti, että timantin hintaa ja massaa koskevat tiedot ovat tällä hetkellä luottamuksellisia. Kuitenkin toisaalta järjestelmän käyttökonteksti ja toisaalta vaatimukset, jotka sen on täytettävä, antavat meille mahdollisuuden saada käsitys näistä kahdesta näkökulmasta, jos ei absoluuttisena arvona, niin ainakin suhteellinen arvo kilpailijoihin verrattuna.

Trophy, Iron Fist ja Strikeshield: markkinoiden Hard Kill APS on suunniteltu suhteellisen raskaille panssaroiduille ajoneuvoille

Maailmassa on jo useita APS (Active Protection System) Hard Kill -järjestelmiä, joista osa on jo osoittanut taistelutehokkuuttaan, kuten Israelilainen Rafael Trophy, joka suojaa Israelin armeijan Merkava-tankkeja ja joka on valittu suojelemaan. Keskisukupolven säiliöt, jotka ovat Leopard 2A8/X, Abrams M1E3 ja Challenger 3. Iron Fist, Israelin IMI:stä, valittiin Yhdysvaltain armeijan suojelemaan joitakin M2 Bradleystaan.

Leopard 2A7 Trophy-järjestelmällä
Voiko uusi ranskalainen Hard Kill Diamond -järjestelmä ratkaista Yhdysvaltain armeijan ongelmat? 5

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Logo Metadefense 93x93 2 Suojaus Hard-Kill / Soft-Kill | Puolustusuutiset | Kevyt panssarivaunut ja panssaroitu tiedustelu

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit