Vuonna 24 toimitetulla vähintään 2023 hävittäjällä Venäjän ilmavoimat korvaavat tämän vuoden tappionsa Ukrainassa.

Vuonna 2023 Venäjän ilmavoimat saivat kaksitoista kertaa uusia taistelukoneita, kuten Su-57, Su-35, Su-34M tai Su-30SM. Vaikka siitä ei ole koskaan tiedotettu, näyttää siltä, ​​että toimitettujen uusien lentokoneiden määrä on ylittänyt Ukrainan konfliktin aikana vuonna 2023 kirjattujen tappioiden määrän, kun taas toimitetut hävittäjät olivat usein paljon nykyaikaisempia kuin Ukrainassa kadonneet mallit. taivas.

Jos Venäjän armeijat eivät onnistu saavuttamaan hyökkäävää valtaa Ukrainassa, näyttää siltä, ​​että ne ovat viime kuukausina onnistuneet monilla alueilla kokoamaan joukkonsa uudelleen tai ainakin pysäyttämään vuoden 2022 verenvuodon.

Sotateollisuuden tuotanto kompensoi nyt Venäjän armeijoiden menetyksiä Ukrainassa

Siten panssaroitujen ajoneuvojen alalla lukuisat yhtenevät analyysit osoittavat, että Venäjän sotateollisuuden vuotuinen tuotanto kykenisi nyt kompensoimaan taistelussa kirjatut tappiot, onko kyseessä panssarivaunut, panssaroidut jalkaväen taisteluajoneuvot tai joukkojen kuljetukset ja tykistöjärjestelmät.

Venäjän ilmavoimien Su-25 tuhoutui
Arvioiden mukaan Venäjän ilmavoimat ovat menettäneet 60 - yli sata hävittäjää Ukrainan konfliktin alkamisen jälkeen.

Sotatarvikkeiden alalla kaikki viittaa siihen, että Moskovan ja sen armeijoiden asema on nykyään suurelta osin Kiovan ja sen liittolaisten asemaa parempi, vaikka länsimaisen kaluston tarjoama tekninen etu onkin.

Niinpä Venäjän armeijat onnistuivat muutamassa päivässä laukaisemaan kaksisataa risteily- ja ballistista ohjusta Ukrainaa vastaan, jossa Ukrainalla on länsimaisesta avusta huolimatta parhaimmillaan vain muutama tusina samantyyppistä ammusta, joiden käyttö on myös voimakkaasti rajoittanut liittolaistensa viivyttelyä.

Paljon monimutkaisempana ja teknologisempana voitaisiin ajatella, että Venäjän teollisuuden taistelulentokoneiden, erityisesti hävittäjien, tuotantoa vaikeuttaisivat lännen pakotteiden seuraukset enemmän kuin panssaroituja ajoneuvoja ja ammuksia. Näyttää kuitenkin siltä, ​​että näin ei ole, ainakaan niin paljon kuin voisi toivoa.

Venäjän ilmavoimille toimitettiin ainakin 24 modernia hävittäjää vuonna 2023

Itse asiassa vuonna 2023 Venäjän sotilasilmailuteollisuus olisi toimittanut maan ilmavoimille 22–28 uutta lentokonetta, ehkä enemmänkin. Toisin kuin sotaa edeltävinä vuosina, Moskova ei enää kommunikoi avoimesti toimitettujen lentokoneiden määristä.

Toisaalta, luultavasti sen kansainvälisen houkuttelevuuden ja viestinnän tukemiseksi, armeijoiden lehdistöpalvelut tiedottivat tänä vuonna systemaattisesti toimitusten luonteesta.

Su-35 VKS
Su-35s-hävittäjä on erittäin suorituskykyinen ja erittäin aseistettu monikäyttöinen raskas yksipaikkainen hävittäjä. VKS (Russian Air Force) vastaanotti tänä vuonna 10-15 uutta tämäntyyppistä lentokonetta.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa.

Meta-Defense täyttää 5 vuotta!

LOGO meta Defense 114 Hävittäjälentokone | Puolustusuutiset | Venäjän ja Ukrainan konflikti

- 20% Classic- tai Premium-tilauksellasi koodilla Metanniv24

Tarjous voimassa 10.-20. uuden Classic- tai Premium-, vuosi- tai viikkotilauksen verkkotilaukselle Meta-Defense-verkkosivustolla.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit