Kiinan laivasto edistyy 7 kertaa nopeammin kuin Yhdysvaltain laivasto, ja tämä huolestuttaa amerikkalaisia ​​amiraaleja

Lähes kymmenen vuoden ajan Kiinan laivaston länsimaiset asiantuntijat ovat varoittaneet Kiinan laivastoteollisuuden valtavasta edistymisestä sekä tuotettujen alusten laadun että määrän suhteen.

Tästä teatterista vastaavat amerikkalaiset esikuntapäälliköt ovat ottaneet tämän huolen säännöllisesti useiden vuosien ajan, kun he havaitsevat vuosi toisensa jälkeen voimatasapainon kääntyvän vähitellen päinvastaiseksi planeetan suurimmassa teatterissa. , ja että amerikkalaiset vaihtoehdot sen hillitsemiseksi ovat yhä vähemmän lukuisia. Siinä määrin, että voimme kysyä itseltämme, eikö Kiina ole tänään Yhdysvaltoja vastaan ​​saavuttanut strategista yllätystilannetta?

15 suurta kiinalaista pintayksikköä vastaan ​​2 Yhdysvaltain laivaston vuonna 2023

Senaatissa 1. helmikuuta pidetyssä hänen kuulemistilaisuudessaan ottaakseen Intian ja Tyynenmeren teatterin ylipäälliköksi, Amerikan tärkeimmän operatiivisen viran, Natoa komentavan SACEURin kanssa.Amiraali Samuel Paparo Jr maalasi huolestuttavamman kuvan, mutta ei yllättävää, voimatasapainon kehittymisestä Kansan vapautusarmeijan laivastoa vastaan.

Tyyppi 055 Heavy Destroyer
Kiinan laivasto käyttää 8 tyyppiä 055 raskasta hävittäjää, ja toisen 8 uuden aluksen erän rakentaminen on alkanut.

Ongelman nostamiseksi esiin Intian ja Tyynenmeren laivaston nykyinen päällikkö muistutti, että vuonna 2023 Kiinan laivasto oli myöntänyt palvelemaan viittätoista suurta pintayksikköä, risteilijöitä (itse asiassa tyypin 055 raskaita hävittäjiä), hävittäjiä (tyyppi 052DL) ja fregattia ( Tyyppi 054A), jossa Yhdysvaltain laivasto myönsi palvelemaan vain kahta Arleigh Burke -hävittäjää, USS Lenah Sutcliffe Higbee ja A.S.S. Jack H.Lucas.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa.

Meta-Defense täyttää 5 vuotta!

LOGO meta Defense 114 Tensions Yhdysvallat vs. Kiina | Puolustusuutiset | Sotilaalliset liitot

- 20% Classic- tai Premium-tilauksellasi koodi Metanniv24, jusqu'au vain 21. toukokuuta !

Tarjous voimassa 10.-21. uuden Classic- tai Premium-, vuosi- tai viikkotilauksen verkkotilaukselle Meta-Defense-verkkosivustolla.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit