Trump tai ei, Venäjän uhka on nyt eurooppalaisten armeijoiden ongelma

Vaikka Donald Trumpin eurooppalaisia ​​vastaan ​​esittämät uhkaukset nousevat edelleen otsikoihin, Venäjän ulkomaantiedustelupalvelujen raportti maalaa erittäin huolestuttavan kuvan Euroopan tulevina vuosina kehittyvästä sotateollisuudesta Venäjän armeijoiden potentiaalin kanssa.

Tämän raportin mukaan eurooppalaiset eivät ilmoituksista ja poliittisista julistuksista huolimatta onnistuisi ammusten puutteen vuoksi hillitsemään Venäjän uhkaa tulevina vuosina toteuttamalla suunnitelmia, jotka ovat heidän tänään, ja se vie heidät. viisitoista vuotta voidakseen käydä suuren konfliktin.

Tämä Euroopan rakenteellinen heikkous luo Venäjän ulkomaantiedustelupalvelujen raportin mukaan Moskovalle lukuisia mahdollisuuksia hyödyntää suotuisaa voimatasapainoaan, yrittää saada etua EU:hun ja Natoon nähden. Sillä riippumatta siitä, valitaanpa Trump ensi marraskuussa vai ei, eurooppalaisten on ilmeisesti hillittävä Venäjän uhka yksin ja lyhyellä aikavälillä.

Trumpin sähköshokki, joka ravistelee eurooppalaiset vapaaehtoisesta letargiasta

Neljä päivää lausumisen jälkeen Donald Trumpin Naton jäsenmaita vastaan ​​esittämät uhkaukset, republikaanien esivaalien aikana pitämän puheen aikana, jatkavat uutiskanavien ja suurten eurooppalaisten uutissivustojen otsikoita.

Venäjän trumpin uhka
D. Trumpin suosimilla uhkauksilla oli sähköiskun vaikutus Euroopassa.

On sanottava, että uhka amerikkalaisen suojelun poistamisesta maista, jotka eivät eivät maksaisi velkaa Yhdysvalloille", toi yllättäen suuren joukon eurooppalaisia ​​johtajia levottomuudestaan ​​vakuuttuneina siitä, että Yhdysvaltojen heille 75 vuoden ajan antama suojelu oli liikkumatonta ja rajoittamatonta ja että heidän täytyi vain ostaa muutama amerikkalainen lentokone ja ohjuksia. . , heidän turvallisuutensa takaamiseksi.

Itse asiassa tietty paniikkituuli puhaltaa Euroopan kansliaan, joka johtaa reaktioihin, jotka vaihtelevat väkivaltaisesta tietoisuudesta tietynlaiseen epävakaaseen kieltämiseen, jotka haluavat vakuuttaa itselleen, että uhka on puhtaasti vaaleihin liittyvä, tai jopa siitä, että amerikkalaiset ja heidän edustajansa kongressissa eivät antaisi Donald Trumpin ryhtyä sellaiseen tapaukseen. asento, jos hän voittaisi seuraavat vaalit.

kuitenkin tällä hetkellä saatavilla olevat tiedot, osoittavat, että Donald Trumpin voitto Valkoisessa talossa, mutta myös molemmissa amerikkalaisissa kammioissa, on yhä enemmän mahdollista, kun taas Bidenin ehdokkuutta kyseenalaistetaan presidentin iän vuoksi ja että vaihtoehdot, kuten Kamala Harris, ovat järjestelmällisesti häviää Trumpille.

Jos Donald Trump kuitenkin voittaisi seuraavat vaalit ja hänellä olisi enemmistö senaatissa ja edustajainhuoneessa, riskit, että hän todella pystyisi toteuttamaan projektinsa, ovat erittäin korkeat, vaikka hän teki siitä hänen kampanjansa toistuva teema ja tärkeä argumentti hänen uudelleenvalintansa puolesta.

Amerikkalaisten armeijoiden olennainen siirtyminen kohti Tyyntämerta Kiinaa vastaan

Jos Trumpin asemilla on sähköiskun vaikutus eurooppalaisiin, ne eivät suinkaan ole ainoita, jotka kyseenalaistavat Yhdysvaltojen armeijoiden Euroopan suojelun. Todellakin, kuten useaan otteeseen tällä sivustolla on keskusteltu, Pentagon joutuu pian suorittamaan suuren uudelleenjärjestelyn Eurooppaan, Afrikkaan ja Lähi-itään lähetettyihin joukkoihinsa keskittääkseen suurimman osan resursseistaan ​​Tyynenmeren teatteria päin.

Kiinan laivaston tyyppi 055 tyyppi 052D tyyppi 056
Kiinan kansan vapautusarmeijan nousu pakottaa amerikkalaiset armeijat keskittämään kaikki voimavaransa Tyynenmeren teatteriin.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 sotilasliittoumat | Puolustusanalyysi | Venäjän ja Ukrainan konflikti

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

7 Kommentit

 1. Hei, mutta missä ja milloin Venäjä sanoi hyökkäävänsä jonakin päivänä Eurooppaan?
  Olemme useiden viikkojen ajan pelotelleet väestöä erittäin huolestuttavilla puheilla ilmoittamalla päivämäärät, Putin tekee mitä sanoo ja sanoo mitä tekee tai aikoo tehdä.
  Mitä tulee Ukrainaan, hän on puhunut siitä pari vuotta, ja kyllä ​​se tapahtui.
  Eikö itämaista ole tullut vainoharhaisia? Miksi heidän pitäisi olla seuraava? Kuka niin sanoi Venäjällä?
  Olen tottunut siihen, etten enää lue valtion tukemia artikkeleita, koska ne eivät heijasta todellisuutta, ja tästä meillä oli useita todisteita tämän konfliktin alkaessa.

  Cordialement.

  Florent.

 2. Kiitos tästä selkeästä esityksestä. Erityisesti on palautettava tasapainoinen vuoropuhelu toisaalta ministeriön ja DGA:n ja toisaalta teollisuuden välille. Tarvitsemme julkisia tilauksia, koska emme ole enää siinä vaiheessa, kun Dassault voisi rahoittaa Mirage 4000:n yksin tai olla tyytyväisiä Rafale ilmoitettu valmistuneeksi ... 2010 mennessä.

 3. Erittäin hyvä analyysi, joka korostaa, että meidän on kiireesti aseistauduttava, täydennettävä resurssejamme viipymättä, pantava täytäntöön presidentti Macronille rakas sotatalous, lisättävä investointejamme puolustukseen! Emme saa enää luottaa Yhdysvaltojen sotilaalliseen läsnäoloon Euroopassa, koska Yhdysvallat on aina kiinnittänyt katseensa Tyynenmeren alueelle.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit