Kuninkaallinen laivasto haluaa vain 50 miehistön jäsentä Type 32 -fregatin kyytiin.

Kuninkaallisen laivaston tulevan Type 32 -fregatin suunnittelusta puhuessaan Babcock Shipyardsin sisäasioiden johtaja John Howie sanoi, että yhtiö aikoo puolittaa fregatin miehistön verrattuna Type 31 -fregattiin, josta se tulee, ja joka on vaihdettava osa tyypin 23 sukellusveneiden vastaisista fregateista.

Tämän saavuttamiseksi brittiläiset insinöörit turvautuvat viime vuosien viime vuosien teknologian kehitykseen, erityisesti autonomisten alusten osalta, ottaakseen osakseen miehistön tehtävät.

Tosiasia on, että sotilasaluksen miehistön koon pienentäminen, niin ratkaisevan tärkeä kuin fregatti voi olla, ei ole ilman valtavia haasteita, mutta myös merkittäviä riskejä, joita aikaisemmat tällä alueella tehdyt kokeet eivät aiheuta. tuskin kelpaa optimismiin.

50 miehistön jäsentä Royal Navy Type 32 -fregatissa

Jos useat laivastot, mukaan lukien Yhdysvaltain laivasto, uskovat, että vuoteen 2035 mennessä on mahdollista ottaa käyttöön suuria täysin robottilaivoja sekä niiden hävittäjiä, fregatteja ja lentotukialuksia, pitäisi olla mahdollista puolittaa samoja tekniikoita soveltamalla fregatin miehistö samaan määräaikaan mennessä.

fregatti tyyppi 23 Duke luokka
Type 23 Duke -luokan fregateissa, jotka korvataan Type 32 -fregateilla Royal Navyssa, on 185 hengen miehistö.

Tästä ovat todennäköisesti lähteneet brittiläisten Babcock-telakoiden insinöörit, jotka jo nyt rakentavat City-luokan Type 26 -fregatteja ja tulevat Type 31 -fregatteja, jotka korvaavat sukellusveneiden vastaiset sodankäynnin fregatit. Dukes-luokan tyyppi 23.

Ja itse asiassa annetussa haastattelussa päivittäin The Telegraph, John Howie, Babcockin sisäasioiden johtaja, ilmoitti, että hänen ryhmänsä pyrki nyt palauttamaan Type 32 -fregatin miehistön muodon, tyypin 31 fregatin evoluution, josta se vaatisi monia ominaisuuksia, vain noin 105 merimiehelle. , pikkuupseereja ja upseereita, verrattuna 31:een tyypin 185 osalta ja 23:een tyypin XNUMX kohdalla, jonka he korvaavat.

Vallankumous, jonka mahdollisti automaation ja tekoälyn kehitys

Tämän saavuttamiseksi Babcock aikoo turvautua viime vuosina kehitettyihin uusiin teknologioihin. Tarkkaan luettelematta voimme helposti kuvitella, että puhumme tässä automaatiossa ja robotiikassa saavutetusta edistyksestä, mutta myös tekoälyn, koneoppimisen ja läsnäolon.virtuaalialalla tämän saavuttamiseksi.

Nämä ovat itse asiassa vallankumouksen ytimessä olevia teknologioita, joiden pitäisi mahdollistaa suurten autonomisten alusten laivaston suunnittelu ja toteuttaminen. Laivaston on tarkoitus kehittyä tukemaan suuria pintataisteluyksiköitä, mutta myös sukellusveneitä, joissa on miehistö.

US Navy Sea Hunter ja Seahawk
Yhdysvaltain laivasto tekee merkittäviä ponnisteluja valmistautuakseen 150 suuren autonomisen pinta-aluksen laivaston rakentamiseen.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Military Naval Constructions | Puolustusuutiset | Automatisointi

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit