Saksan liittokansleri Olaf Scholz paljasti ranskalaisten sotilaiden läsnäolon Ukrainassa

Tällaisten liittolaisten kanssa kuka tarvitsee vihollisia? Tämä on luultavasti se, mitä ranskalaisten ja brittien on täytynyt sanoa toisilleen Saksan liittokanslerin Olaf Scholzin viimeisimmän vierailun jälkeen. Perustellakseen päätöstään olla toimittamatta Taurus-ohjuksia Ukrainaan, jälkimmäinen väitti, että Saksa ei voi lähettää sotilaita konfliktialueelle, kuten Iso-Britannia, ja Ranskasta…

Ranskalaisten sotilaiden, kuten brittien, läsnäolo Ukrainassa olisi välttämätöntä Scalp-EG- ja Storm Shadow -risteilyohjusten toteuttamiseksi.

Saksan liittokanslerin mukaan itse asiassa olisi välttämätöntä, että saksalaiset sotilaat sijoitettaisiin paikan päälle Taurus-ohjusten kohteiden ja lentoratojen ohjelmoimiseksi.

Ilmeisesti hypoteesia saksalaisten sotilaiden sijoittamisesta Ukrainaan, edes huomaamattomiin tukitehtäviin, ei voida hyväksyä Olaf Scholzille, joka näyttää pelkäävän enemmän kuin mitään Berliinin osallistumista tähän konfliktiin.

Olaf Schoz
Saksan liittokansleri Olaf Scholz teki omituisen armahduksen selvittääkseen itsensä kieltäytymisestä toimittaa Taurus-ohjuksia Ukrainalle paljastamalla ranskalaisten ja brittiläisten sotilaiden läsnäolon Ukrainassa.

"Saksalaisia ​​sotilaita ei voida yhdistää milloin tahansa ja missä tahansa kohteissa, joihin (Taurus) järjestelmä osuu. Ei edes Saksassa" hän ilmoitti selventääkseen huomautuksiaan ja kantojaan.

Saksan parlamentaarikkojen, erityisesti oikeistooppositioon kuuluvien, lisääntyvän paineen edessä viimeksi mainittu havainnollistaa kantaansa väittämällä, että Ranska ja Iso-Britannia olivat lähettäneet sotilaita suorittamaan tätä tehtävää Ukrainan ilmavoimien rinnalla.

Lontoon mukaan "räikeä tiedustelupalvelun väärinkäyttö", joka raivoaa Saksan liittokansleri Olaf Scholzia vastaan

Jos Pariisi joka tapauksessa toistaiseksi pysyy hillittömänä Olaf Scholzin tekemän virheen suhteen, tämä ei päde Lontooseen, joka on savuava. " Tämä on räikeää tiedustelutietojen väärinkäyttöä, joka on tarkoituksella suunniteltu kääntämään huomio pois Saksan haluttomuudesta aseistaa Ukrainaa omalla pitkän kantaman ohjusjärjestelmällään." sanoi Tobias Ellwood, alahuoneen puolustuskomitean entinen puheenjohtaja. Ja lisätäksesi " Venäjä tulee epäilemättä käyttämään tätä".

Taurus-risteilyohjus
Ukrainan viranomaiset ovat useiden kuukausien ajan pyytäneet Taurusta lähelle SCALP-EG/Storm Shadowia, ja he saavat järjestelmällisesti lujan kieltäytymisen Berliinistä.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 risteilyohjuksia | Puolustusuutiset | Saksa

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

6 Kommentit

  1. Minulla on epäilyksiä tämän julistuksen perusteluista, koska E. Macron tietää varsin hyvin, että Yhdysvallat ja FRG vastustavat kaikkia siirtoja, yksi poliittisista syistä (vaalit), toinen historiallisista ja teknisistä syistä (kokematon Bundeswehr), ja hän ymmärsi, että minä Ajattele ja toivo, että lamakuoressa oleva Ranskan armeija ei pysty yksin ryhtymään tällaiseen operaatioon.
    Toisaalta hän luo puheessaan poliittisen erimielisyyden aiheen, jonka avulla hän voi kohdata etuoikeutetun kohteensa, RN:n, joka uhkaa suoraan renessanssia eurovaaleissa: näin se esitetään vihollisen puolueena, joka kieltäytyy kannattaa Ukrainaa – aihetta, jota Macron pitää ranskalaisessa yhteiskunnassa jakavana, mikä mielestäni ei enää pidä paikkaansa – ja joka ei siksi kuulu "tasavaltalaiseen kaariin", Venäjä-myönteiseen ja Euroopan vastaiseen, lopulta koko joukkoon. komedian petturi! Tämä operaatio on jo aloitettu kansalliskokouksessa, säästäen LFI:tä, joka on aivan yhtä vastustaa kaikkia interventioita kuin RN.
    Mitä tulee "operaattoreihin" kentällä, niitä on aina ollut, ja presidentti olisi voinut säästää itsensä sellaiselta julistukselta volyymin lisäämiseksi, varsinkin kun heidän läsnäolonsa ei koskaan ollut julkisuuden aiheena.

  2. Sama Saksan liittokansleri, joka annettuaan aseen Vladimir Putinille brittiläisiä ja ranskalaisia ​​liittolaisia ​​vastaan ​​matalan sisäpolitiikan syistä valittaa ilmavoimiensa videokonferenssin kautta tapahtuneesta vuodosta. Kun huono esimerkki tulee korkeimmasta, nauraisimme sille, ellei sen vuoksi olisi parempi itkeä. Naapurimme on kaikkea muuta kuin luotettava liittolainen.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit