370 VBCI Philoctete ja käytetty Nexteristä Kreikkaan?

Ranskalainen Nexter on useiden vuosien ajan panostanut merkittävästi panssaroitujen ajoneuvojen korvaamiseen Kreikan armeijan keskisegmentissä ja jalkaväen taisteluajoneuvoissa, joiden markkinoiden arvioidaan olevan lähes 2 000 panssaroitua ajoneuvoa.

Kreikan sivuston mukaan Defensereview.gr, ranskalainen teollisuusmies olisi lähettänyt muutama päivä sitten Ateenaan erityisen houkuttelevan tarjouksen, joka liittyi 200 panssaroidun jalkaväen VBCI Philoctete -taisteluajoneuvon paikalliseen rakentamiseen, VBCI Mk2:sta erityisesti näille markkinoille suunnitellusta versiosta ja kuljettaa mm. muut asiat, T40-torni.

Näiden 200 jalkaväen taistelukokoonpanossa olevan panssaroidun ajoneuvon lisäksi tarjous koskisi myös 50 muun VBCI:n rakentamista erilaisissa tukikokoonpanoissa (saniteetti, tykistö tarkkailu, komento jne.).

Ennen kaikkea näyttää siltä, ​​​​että Nexter tarjosi 120 käytetyn VBCI:n myyntiä, jotka oli otettu Ranskan armeijan "varannoista", jotta Kreikan armeijat voisivat nopeasti muuttua ja lisätä valtaa. tämä segmentti, venäläistä alkuperää olevat BMP-1A1 ja saksalaiset Marderit, erityisesti päivätyt panssaroidut ajoneuvot.

Nexterin Philoctete VBCI ja sen T40-torni

VBCI Philoctetes on suunniteltu erityisesti vetoamaan kreikkalaisiin armeijoihin, ja se kantaa myös antiikin mytologian sankarin, Herakleen kumppanin ja poikkeuksellisen jousiampujan nimeä.

VBCI Philoctete Nexter
VBCI Philoctete käyttää T40-tornia, jossa on 40 CTA-tykki, kaksi Akeron MP -panssarintorjuntaohjusta ja kauko-ohjattava 7,62 mm:n tai 12,7 mm:n konekivääri.

Tämä perustuu uuteen VBCI Mk2:een Nexter, joka on yhdistänyt voimansa tätä tilaisuutta varten kreikkalaisen helleenien puolustusjärjestelmien (HDS) kanssa, täyttääkseen parhaiten Kreikan armeijoiden operatiiviset odotukset sekäAteenan teollisuuden odotuksiin.

Tämän 32-tonnisen taistelujalkaväen taisteluajoneuvon voimanlähteenä on uusi 600 hv Volvon turbodieselmoottori, jonka teho-painosuhde on lähes 19 hv per tonni ja akselipaino kahdeksan tonnia. Itse asiassa se säilyttää erinomaisen liikkuvuuden, myös maastossa, kuten itse VBCI, säilyttäen samalla pyörän edut pitkiä matkoja varten.

Panssaroitu ajoneuvo kuljettaa kahden miehistön jäsenen, panssarivaunun komentajan ja lentäjän lisäksi kahdeksan sotilasta, jotka on varustettu korkealaatuisella mukavuudella ja korkealla suojauksella, "luokkansa parhaiden joukossa", sitä testannut Kreikan armeija arvioi. .

Ennen kaikkea Philoctete kantaa T40-tornia, joka on aseistettu 40 CTA-tykillä, kuten armeijan uusi EBRC Jaguar, sekä Britannian armeijan Ajax. Teleskooppisella 40 mm ammuksella panssaroitu ajoneuvo voi ampua jopa 200 laukausta minuutissa, normaalikäytössä 80 laukausta erityyppisillä ammuksilla riippuen käsiteltävästä kohteesta (nuoli, räjähdysaine, savu, ilmatorjunta...) .

Kevyt panssarivaunu / panssaroitu tiedusteluajoneuvo EBRC Jaguar
Lähikuva EBRC JAGUARin T40-tornista.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 jalkaväen taisteluajoneuvoa | Puolustusuutiset | Panssaroitujen ajoneuvojen rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

3 Kommentit

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit