Kreml asettaa Venäjän sota-asemalle länttä vastaan

Viime päivinä Venäjällä on seurannut toisiaan julistukset, jotka ovat esittäneet Vladimir Putinin suuntaa maalle kohti Ukrainaa ja Eurooppaa. Johtuipa se Ranskan presidentin ilmoituksista tai ei, uusi Venäjän presidentti on nyt laskenut korttinsa kunnianhimonsa ja keinojensa suhteen, joilla hän aikoo varustautua niiden saavuttamiseksi.

Näin ollen kahden uuden yhdistetyn asevoiman luominen läntiselle vyöhykkeelle, vastakkain Eurooppaa, teollisuusresurssien lisääntyminen, jotta joukkoille toimitetaan entistä enemmän aseita ja ammuksia, tai jopa Ukrainan erityissotilasoperaation uudelleenkelpoisuus sodan aikana, avaamalla tien uudelle mobilisaatiolle, kaikki viittaa siihen, että Venäjä on nyt sotapohjalla ja tähtää Ukrainan ulkopuolelle itse Eurooppaan.

Venäjä valmistautuu olemaan entistä enemmän mukana Ukrainassa ja suhteessa Eurooppaan.

"Olemme sodassa. Kyllä, se alkoi erityisenä sotilasoperaationa, mutta heti kun tämä yhteiskunta syntyi sinne, kun kollektiivinen länsi osallistui siihen Ukrainan puolelta, siitä tuli meille jo sota. Olen vakuuttunut. Ja kaikkien pitäisi ymmärtää tämä sisäisen mobilisaationsa vuoksi."

Venäjä Dmitri Peskov
Kremlin tiedottaja Smitry Peskov luokitteli haastattelussa Ukrainan erityissotilasoperaation sodaksi.

Näin ilmaisi itseään Kremlin tiedottaja Dimtry Peskov venäläisen uutissivuston haastattelemana Argumentit ja tosiasiat. Muistettakoon, että vielä viime aikoihin asti pelkkä seikka, että Venäjän erityiseen sotilasoperaatioon viitattiin termillä "sota", oli Venäjän laissa tuomittavaa ja rankaisemista.jopa 15 vuoden vankeustuomio, toimittajille ja julkisuuden henkilöille.

Itse asiassa tämä muutos on Peskovin sanoin kaikkea muuta kuin anekdoottinen. Hän ei ainoastaan ​​nimeä Ukrainan sotaa sodaksi, joka avaa tien esimerkiksi lisäreserviläisten mobilisoinnille, vaan hän laajentaa vihollisen käsitteen "kollektiiviseen länteen" eli kaikkiin maihin. Länsiblokin sotilaallista apua Kiovalle.

Tämä julistus ei johda suoraan vihollisuuksien alkamiseen Euroopan maiden kanssa, mutta se valmistelee Venäjän mielipidettä siten, että Kreml ja sen äskettäin uudelleen valittu presidentti nopeuttavat maan muutosta toimielimissä, samalla kun se asettaa vastuun tästä kehityksestä näiden samojen länsimaiden Ukrainalle antama tuki.

Kohti Venäjän armeijoiden nopeaa ja massiivista muutosta Naton ohittamiseksi

Kremlin tiedottajan lausunto tulee seuraavana päivänä Sergei Shoigun ilmoitus noin kolmenkymmenen uuden suuren yksikön perustamisesta, 14 divisioonaa ja 16 prikaatia sekä kaksi armeijajoukkoa niiden yhdistämiseksi Zapadin sotilaspiirissä (länsi) sekä kahdessa uudessa sotilaspiirissä, Leningradissa ja Moskovan sotilaspiirissä.

T-80BVM Venäjä Zapad 2017
Venäläinen T-80BVM ja terminaattori Zapad 2017 -harjoituksessa

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa.

Meta-Defense täyttää 5 vuotta!

LOGO meta Defense 114 Nato vs Venäjä jännitteet | Sotilasliitot | Puolustusanalyysi

- 20% Classic- tai Premium-tilauksellasi koodi Metanniv24, jusqu'au vain 21. toukokuuta !

Tarjous voimassa 10.-21. uuden Classic- tai Premium-, vuosi- tai viikkotilauksen verkkotilaukselle Meta-Defense-verkkosivustolla.


Jatkoa ajatellen

5 Kommentit

 1. ja tässä alat taas välittää venäläistä propagandaa
  tiedoksi, vakoilusta aina erittäin hyvin perillä olevat englantilaiset arvioivat panssaroitujen ajoneuvojen toimitusmääräksi vuodelle 300 2023 ……………olemme kaukana venäläisten ilmoittamasta 1500:sta.

 2. Venäjän-Kiina-blokki on aseistanut itseään suurella nopeudella jo yli 10 vuotta ja rakkaat rohkeat eurooppalaiset johtajamme katsovat apaattisesti "ah kyllä, mutta ei se on turvallista, mutta se ei ole hyvä...". he eivät koskaan uskalla", koskien näiden samojen ihmisten päättäväisyyttä, kuuluisaa miljoonan ammuksen suunnitelmaa, josta Eurooppa on tuskin kyennyt kunnioittamaan puolta siitä... tosiasiat, ei muuta kuin tosiasiat, "rauhan osingot "Meillä on 1 vuoden ajan poliitikkojen sukupolvi (Daladierin ja Chamberlainin arvoisia perillisiä), jotka eivät todellakaan ole kyenneet kyseenalaistamaan itseään taloudellisella tasolla (budjetit on laadittu ikään kuin olisimme vielä 30 loistavan kasvukysymyksen aikana ja tulot) sekä geopolitiikka. Biden koko tammikuun 30 välittömästä hyökkäyksen vaarasta lähetettäessä tai hyökkäystä edeltävänä päivänä olisi ilmoittanut amerikkalaisten ja NATO-joukkojen lähettämisestä puolustussopimuksella KIEViin, eikä Putin (alias StaPoutler) olisi koskaan hyökännyt sen sijaan edellisenä päivänä Biden ilmoitti "ei koskaan amerikkalainen sotilas kuole Ukrainassa", tulos Putinille = vihreää valoa eikä hän antanut itseään pyytää sitä, seuraavana päivänä hän meni sinne iloisena. poliitikot vuodesta 2022 lähtien ovat nähneet kehityksen erittäin hyvin, pahinta on, että Baltian maiden kassandrat ovat huutaneet katoilta vuodesta 2014 lähtien uhkaillen häntä Putinilla. tästä ja 2004 vuoden sodasta huolimatta politiikkamme näyttävät putoavan pilvistä, sanoja on, mutta ei konkreettisia toimia, kuten Difesa online usein huomauttaa, katsomme emmekä ole valmiita D-päivänä, vain tarkkailemalla aalto, kun katsot sitä ja sanoit "en ymmärrä kuinka tämä saattoi tapahtua", todellakin kuten sanoit, "että he eivät voi enää yllättää, jos tilanne pahenee entisestään tulevina kuukausina ja vuosina, ja eurooppalaiset huomaavat olevansa vailla keinoja sen hillitsemiseksi" valitettavasti tämä on uhkaavaa... yksikään suuri valtiomies ei ole tällä hetkellä vallassa kaikkialla lännessä.... Lopuksi kiitos tästä sivustosta ja viesteistäsi (jos joskus hieman liiankin šovinistisia), koska olen kaksikansallinen, muistan, että puolustusteollisuuden yhteistyö on nykyään välttämätöntä ja elintärkeää ja ennen kaikkea, että päätämme antaa sille keinot puolustukseen. esittelemme erimielisyyksiämme (joista Putin, Xi ja jopa amerikkalaiset nauttivat), jota ilman palaamme parhaimmillaan 2 vuotta taaksepäin tai lapsemme puhuvat pahimmillaan venäjää.

 3. Hei Fabrice,

  On totta, että tulevaisuus ei ole valoisa.
  Johtajamme ovat aloittamassa uudelleen aseistusta, mutta se on selvästi riittämätöntä. Luuletko kuitenkin, että 600 000 miestä riittäisi voittamaan Naton, joka ilman Yhdysvaltojakin on mielestäni paperilla melko vankka liitto? Mitä tulee venäläisiin tankkeihin ja tankkeihin yleensä, niin onko niiden lukumäärä niin tärkeä kuin 40 esimerkiksi droonien kehityksen kannalta?

  Oletko myös kuullut mahdollisesta sotilasbudjetin korotuksesta Ranskassa?

  • Hei Jordan
   Naton ongelma on, että meillä on tapana laskea yhteen kaikkien maiden valmiudet kuvitella sen sotilaallista kokonaisvoimaa. Tämä on kuitenkin illuusio. Esimerkiksi Ranska ei koskaan sitoudu rajojensa ulkopuolelle useampaa kuin yhtä divisioonaa ja 60/70 taistelukonetta tai alle puolta lähitaistelujoukoistaan. Sama koskee kaikkia maita paitsi rajatyöntekijöitä.
   Joten kyllä, 600 000 miestä olisi iso ongelma. Ei päästä Bilbaoon, vaan Baltian maihin, ehdottomasti.
   Ranskan sotilasbudjetin kasvusta ei ole toistaiseksi tietoa.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit