Ukrainan vakavien tappioiden edessä Yhdysvaltain armeija ostaa Israelin Iron Fistin suojellakseen M2 Bradleyä

Varustaakseen osan M2 Bradley -jalkaväen taisteluajoneuvoistaan ​​Yhdysvaltain armeija ilmoitti hankkivansa toisen Israelin APS-järjestelmän, Iron Fistin, sekä hankkivansa APS Hard -kill Trophyn suojellakseen osaa M1A2 Abrams -pankkipanssarivaunuista. .

Tähän ohjelmaan liittyvät budjettirajoitukset estivät kuitenkin sitä saamasta Iron Fist APS -ohjelmaa, jota on sittemmin lykätty säännöllisesti samoista syistä.

Vaikuttivatko Ukrainan Bradleyn tappiot Yhdysvaltain armeijan esikuntaan? Siitä huolimatta kenraalimajuri Glenn Dean, palvelun maataistelujärjestelmien ohjelmajohtaja, ilmoitti, että Yhdysvaltain armeija oli onnistunut säilyttämään tietyt budjettivalmiudet, mikä mahdollisti sen hankkimaan "useita kymmeniä" näitä Israelin Iron Fist -järjestelmiä asentaakseen ne pieni M2 Bradley -kalusto.

Panssarihaavoittuvuus Ukrainassa huolestuttaa Yhdysvaltain armeijan suunnittelijoita

Vaikka tiedotusvälineissä kiinnitetään usein huomiota Venäjän menetyksiin Ukrainassa, erityisesti sen panssarivaunujen ja panssaroitujen ajoneuvojen osalta, Myös Ukrainan tappiot ovat erittäin merkittäviämukaan lukien Ukrainan armeijoille toimitetut länsimaiset laitteet.

M2 Bradley ja Leopard 2A6 vaurioitui Ukrainassa.
Oryx-sivusto osoittaa, että 72 ukrainalaista M2 Bradley -konetta on tuhottu, vaurioitunut tai vangittu konfliktin alkamisen jälkeen.

Näin ollen 72 Yhdysvaltojen Ukrainalle toimittamista M2 Bradley -koneista on raportoitu tuhoutuneen, vaurioituneen tai vangitun konfliktin alkamisen jälkeen useiden M1A1 Abramien ohella, vaikka ne saapuivatkin äskettäin ja pieniä määriä. Yleisemmin ottaen suuri osa länsimaalaisten toimittamasta etulinjan varusteista tuhoutui tai vaurioitui, mukaan lukien 36 Leopard 2 A4/A6 ja Stridsvagn 122, 11 Marder 1A3 ja 5 CV9040C.

Useimmiten nämä panssaroidut ajoneuvot joutuivat miinojen osumaan tai lennokkien tai panssarintorjuntaohjusten tai rakettien osumaan. Juuri tämäntyyppistä uhkaa vastaan ​​APS Trophyn ja Iron Fistin on puututtava panssaroitujen ajoneuvojen ja niiden miehistöjen selviytymiskyvyn parantamiseksi taistelussa.

Hard-kill ja Soft-kill APS palauttaa panssaroitujen ajoneuvojen kestävyyden

Siten Yhdysvaltain armeija pystyi määrittämään testien aikana, että M2 Bradleyyn asennettu Iron Fist kykeni sieppaamaan ja tuhoamaan raketin tai panssarintorjuntaohjuksen. 70 % tapauksista tai enemmän kuin kaksi kertaa kolmesta.

M1A2 Abrams Trophylla
Yhdysvaltain armeijalla on noin 400 Abrams M1A2 MBT:tä, panssaroitu taisteluprikaati, jota suojaa Rafaelin APS Trophy.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 jalkaväen taisteluajoneuvoa | Puolustusuutiset | Venäjän ja Ukrainan konflikti

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit