Ilmoitus Indonesian 2 Scorpene Evolvedin tilauksesta on välitön

Pariisi ja Jakarta ovat jo useiden vuosien ajan neuvotelleet Naval Groupin suunnitteleman kahdesta kuuteen Scorpene- tai Scorpene Evolved -sukellusveneen mahdollisesta hankinnasta. Kuten Indonesian kanssa usein tapahtuu, nämä neuvottelut ovat pitkiä ja monimutkaisia, varsinkin kun kilpailevat tarjoukset, erityisesti Etelä-Koreasta, ovat yhtä houkuttelevia kuin aggressiivisia.

Viime kuukausina horisontti näytti kuitenkin selkiytyvän tässä asiassa, jota tuki 42:n hankintaohjelman esimerkillinen edistyminen. Rafale Indonesian ilmavoimille, lujittaa luottamusta ja kauppaa maiden välillä.

Viime lokakuussa ranskalainen teollisuusmies otti viimeisen askeleen tarjoamalla Jakartassa klassista Scorpenea, jonka 14 merijalkaväen eri puolilla maailmaa hankki 4 kappaletta, vaan Scorpene Evolvedin, modernisoidun sukellusveneen, joka on varustettu uusilla litiumioniakuilla. antaa sille laajemman suorituskyvyn.

Viime päivinä tämä tiedosto on ilmeisesti nopeutunut, mikä johtaa Fauzan Malufti, paikallinen kirjeenvaihtaja erikoistunut sivusto Navalnews.com, että sen johtopäätös olisi hyvin läheinen ja myönteinen!

Vihjeiden yhdistelmä viittaa mahdolliseen tulevaan ilmoitukseen Indonesian laivaston 2 Scorpene Evolved -tilauksesta

Toimittajan mukaan useat ilmoitukset ja useat viimeaikaiset tapahtumat näyttävätkin viittaavan siihen, että suhteellisen lyhyellä aikavälillä julkaistaan ​​tämä sopimus, jonka arvo on 2,1 miljardia dollaria. Florence Parly ja Prabowo Subianto allekirjoittivat yhteisymmärryspöytäkirjan helmikuussa 2022, maiden puolustusministerit.

Prabowo Subianto ja Florence Parly
Prabowo Subianto ja Florence Parly Ranskan puolustusvoimien ministerin vierailun aikana Jakartassa helmikuussa 2022.

Niinpä vain viikko sitten PT PAL -telakat, jotka olivat erityisesti rakentaneet kolme Etelä-Korean suunnittelemaa Nagapasa-luokan sukellusvenettä, ilmoittivat, että 93 % sen infrastruktuurista oli sopiva ja valmis aloittamaan Scorpene Evolvedin rakentamisen. Indonesian laivasto, ja että hän odotti asiasta ilmoitusta hyvin pian.

Kolme päivää sitten verkkoseminaarissa Indonesian laivaston edustaja esitteli Scorpene Evolvedin kuuluvan maan laivastoon, mutta täsmensi, että neuvotteluja tästä aiheesta ei saatu päätökseen.

Kaksi päivää sitten PT PAL ja Indonesian puolustusteollisuuspoliittinen komitea eli KKIP pitivät kokouksen keskustellakseen teollisuuden paikallisesta Scorpenen rakentamisesta Naval Groupin tuella. Lopuksi, toimittajan mukaan, ranskalaisen teollisuusyrityksen johtajien delegaatio vieraili tällä viikolla Jakartassa tätä asiaa varten.

Edustamatta väistämättömiä suoria todisteita, on selvää, että Naval Newsin kirjeenvaihtaja Indonesiassa esitti tässä yhdistelmän tekijöitä, jotka tukevat, kuten hän väittää, hypoteesia kahden ranskalaisen sukellusveneen hyvin pian tilauksesta Indonesian laivastolle.

Ensimmäinen avainasiakas uudelle Scorpene Evolvedille ja sen litiumioniakuille

Tällainen määräys lupaisi hyvää Naval Groupille. Jos ranskalaisella teollisuusmiehellä on suhteellisen mukava tilauskanta Scorpene-sukellusveneen, Gowind-korvetin ja viime aikoina myös FDI-fregatin kansainvälisen menestyksen ansiosta, sen tilauskanta ei ole kasvanut. .

Scorpene Brasilia
Scorpene on jo myyty 4 ulkomaiselle laivastolle 14 esimerkkiä varten, mikä lähestyy teollisuusennätystä 15 saman mallin sukellusveneen viennissä Daphnée-luokassa.

Ennen kaikkea tämä tekisi mahdolliseksi luoda ensimmäinen asiakasreferenssi, joka koskee Scorpene Evolvedia ja sen uusiin litiumioniakkuihin rakennettua propulsiojärjestelmää. Toisin kuin saksalaiset TKMS:t, ruotsalaiset Kockumit tai eteläkorealainen Hanwha Ocean (entinen DSME), ranskalaiset eivät ole täysin ottaneet käännettä kohti anaerobista propulsiota eli AIP:tä.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa.

Meta-Defense täyttää 5 vuotta!

LOGO meta Defense 114 Sukellusvenelaivasto | Puolustusuutiset | Sotilaallinen laivaston rakentaminen

- 20% Classic- tai Premium-tilauksellasi koodilla Metanniv24

Tarjous voimassa 10.-20. uuden Classic- tai Premium-, vuosi- tai viikkotilauksen verkkotilaukselle Meta-Defense-verkkosivustolla.


Jatkoa ajatellen

3 Kommentit

  1. On selvää, että maailmantapahtumat ovat saaneet monet kansat tietoisiksi erosta sen välillä, miten laitteiden uskotaan toimivan ja niiden saattaminen todella toimimaan.

    Odotan näkeväni pian Naton merivoimien harjoitukset. Rubiinit lyövät jo kaikkia………siis Suffrenit?

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit