Ranskan laivasto laajentaa FREMM-fregattien miehistöä lähes 20 prosentilla

Ranskan laivasto on juuri ilmoittanut aikovansa lisätä FREMM-alustensa miehistön kokoa vahvistaakseen alusten joustavuutta. Jokaisen fregatin miehistöä vahvistetaan 20 jäsenellä, mikä tarkoittaa lähes 20 prosentin lisäystä merivoimien ilmailuosastoa lukuun ottamatta.

Ei ole epäilystäkään siitä, että Languedoc-fregattien, Aquitaine-luokan, sitten Alsacen, samannimisen luokan, sijoitukset Punaisellemerelle siviilialusten saattamiseen ja suojelemiseen Houthi-drooneilta ja ohjuksilta ovat olleet runsaasti oppitunteja. miehistön kumulatiivisesta väsymyksestä muutaman viikon kovan jännityksen jälkeen.

Tämä päätös on kuitenkin vastoin länsimaiden laivaston sotilasmiehistön ja erityisesti fregattien koon pienentämistä, mikä johtuu sekä laivojen automatisoinnin ja digitalisoinnin teknologisesta kehityksestä että vastatakseen jännitteisiin, joskus vakaviinkin. jotka vaikuttavat näihin laivastoihin työvoiman osalta.

Kiusaus pienentää armeijan miehistön kokoa asevoimien henkilöstökriisin edessä

Brittiläisen Babcock-konsernin sisäasioiden johtaja John Howie paljasti muutama viikko sitten tavoitteen kuninkaallisen laivaston uuden Type 32 -fregatin suunnittelussa. aluksen miehistö pienenee noin viiteenkymmeneen jäseneen.

Fregatti Type 32 Royal navy babcock
Type 32 Fregate perustuu samaan runkoon kuin Type 31, mutta sillä on lisäominaisuuksia erityisesti sukellusveneiden vastaisessa sodankäynnissä.

Hänen mukaansa tämä liikerata oli looginen, koska se oli osa aiemmin havaittua laskua, joka nousi 185 miehistön jäsenestä Duke-luokan Type 23 -fregateissa 105 miehistön jäseneen uusissa Type 31:issä, joiden on otettava käyttöön toisen puolen vuosikymmenen aikana. sitten 50 niitä seuranneille Type 32sille.

Brittiläinen laivastoryhmä panostaa automaation, robotisoinnin ja virtuaalisen läsnäolon teknologioiden kehitykseen saavuttaakseen tämän ja antaa näin odottamattoman vastauksen kuninkaalliselle laivastolle, joka kohtaa valtavia ongelmia työvoimansa suhteen.

Kuten usein tapahtuu, reaktiot tähän ilmoitukseen jakautuivat: toisaalta sen kannattajat pitivät sitä rohkeana, mutta realistisena, ja toisaalta ne, jotka katsoivat sitä hämmästyneenä uskoen, että fregatin työtaakka ei olisi tyytyväinen näin pieneen miehistöön.

Ranskan laivaston FREMM-fregattien miehistön taistelunsietokyvyn parantaminen

Tällä alalla Ranskan laivaston äskettäinen ilmoitus lisää varmasti keskustelua. Itse asiassa se on juuri ilmoittanut, että se aikoo tulevina kuukausina lisätä sen FREMM:n miehistön kokoa Aquitaine- ja Alsace-luokista 20 jäsenestä 140 henkeen, mukaan lukien ilmajoukot.

Ranskan laivaston kannalta on kysymys vastauksesta viimeaikaiseen palautteeseen, kuten Languedoc- ja Alsacen fregatteja koskevaan palautteeseen niiden ollessa Punaisellamerellä kaupallisten alusten saattamiseen ja niiden suojelemiseen Houthi-ohjuksilta ja droneilta.

Ranskan laivaston fregatti FREMM Languedoc
Fregatti Languedoc turvasi kaupallisen laivaston liikenteen Punaisellamerellä yli kahden kuukauden ajan, jonka aikana miehistön oli pysyttävä korkealla valppaana.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Surface Fleet | Puolustusuutiset | Jemenin konflikti

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

2 Kommentit

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit

Meta-Defense

FREE
VIEW