Indonesia tilaa 2 Scorpene Evolved -sukellusvenettä Naval Groupilta ja PT PAL:lta

Se on tehty! Indonesia tilasi 28. maaliskuuta 2 Scorpene Evolved -sukellusvenettä Naval Groupilta ja sen paikalliselta kumppanilta PT PAL:lta, joka rakentaa alukset. Navalnewsin indonesialainen kirjeenvaihtaja Fauzan Malufti oli oikeassa ilmoittaessaan tämän viime viikon lopulla.

Tämä tilaus, jonka aikataulua ja kokonaisuutta ei ole vielä julkistettu, vahvistaa Jakartan ja Ranskan puolustusteollisuuden teollista ja teknologista yhteistyötä 42 lentokoneen tilauksen jälkeen. Rafale vuonna 2022 sekä 55 Caesar-tykkiä vuosina 2012 ja 2017.

Se vahvistaa erityisesti Indonesian sotilaslaivastoteollisuuden teknisiä taitoja ja voi sellaisenaan vaatia muita myöhempiä tilauksia kuuden Scorpene Evolved -sukellusveneen laivaston saavuttamiseksi.

2 uutta Scorpene Evolved -sukellusvenettä Indonesian laivastolle

Useita vuosia kestäneiden neuvottelujen jälkeen Jakarta on juuri virallistanut muutoin odotetun tilauksen kaksi Scorpene Evolved -sukellusvenettä tarjoaa Ranskan laivastoryhmä.

2 Scorpene Kehitetty sukellusvenettä Indonesialle
Indonesia allekirjoitti 2 Scorpene Evolved -sukellusveneen tilauksen 28. maaliskuuta

Sukellusveneet rakentavat kokonaan Indonesian PT PAL -telakat, jotka rakentavat suurimman osan maan suurista laivastoyksiköistä ja jotka ovat aiemmin rakentaneet kolme Etelä-Korean suunnittelemaa Nagapasa-luokan sukellusvenettä.

Jakartan valitsemaa sukellusveneen lopullista mallia ei myöskään ole vielä paljastettu. Scorpene-perheen sukellusveneitä on itse asiassa tarjolla useita malleja, jotka vaihtelevat 60 - 76 metristä ja 1 600 - 2 000 tonnia.

Toisin kuin alkuperäiset Scorpènes, joista 14 esimerkkiä vietiin 4 merijalkaväelle ympäri maailmaa, Scorpene Evolved varustetaan propulsiolla, joka perustuu Naval Groupin kehittämät uudet litiumioniakut, mikä antaa aluksille huomattavasti enemmän sukellusautonomiaa, lyhentää uudelleenlatausaikoja ja paljon enemmän käytettävissä olevaa tehoa.

Siten, vaikka Scorpene Evolvedilla on 80 päivän partioautonomia, sukellusvene voi pysyä veden alla yli 78 päivää, mikä antaa harkinnan mukaan tällä alueella vain ydinvoimalla toimivia sukellusveneitä.

Indonesialaiset sukellusveneet saavat myös uuden SUBTICS-taistelujärjestelmän, ja ne pystyvät kuljettamaan 18 raskasta torpedoa, laivojen vastaisia ​​ohjuksia ja risteilyohjuksia samalla kun ne takaavat 240 päivän toimintakelpoisuuden alusta kohti vuodessa, mikä tekee siitä täydellisen asejärjestelmän. sopii Indonesian laivaston monimutkaisiin vaatimuksiin.

Suuri teknologian siirto vaakalaudalla PT PAL:lle

Jälkimmäinen odottaa ilman pienintäkään epäilystä ja kärsimättömästi kahta uutta sukellusvenettään, erityisesti hillitäkseen Etelä-Kiinan merellä Kiinan laivaston, erityisesti sen lukuisten ja tehokkaiden sukellusveneiden, kasvavaa uhkaa. Yuan-luokka.

Scorpene luokka Kalvari Mazagon
Ranskalainen laivastoryhmä on osoittanut taitonsa teknologian siirrossa ja yhteistyössä Intiassa Mazagonin telakoiden kanssa 6 Kalvari-luokan sukellusveneen rakentamiseen.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 sukellusvenelaivasto | Puolustusuutiset | Puolustusteollisuuden alihankintaketju

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

  1. Valmistamme maailman parhaita sukellusveneitä, ja Kiinan paineen alla olevat maat alkavat ymmärtää sen.
    Haluaisin myös nähdä heidän upottavan kiinalaisen partioveneen (vähän turkkilaiseen tyyliin), joka tunkeutuu heidän kotiinsa ja joka olisi täydellinen rauhoittamaan kiinalaista imperialismia hetkeksi.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit