Ukrainan droonit iskevät lentotukikohtaan Venäjällä Yhdysvaltojen kiellosta huolimatta

Ukrainan droonien suorittaman suuren hyökkäyksen väitetään suoritetun yöllä 4.–5 Venäjän lentotukikohtaa vastaan ​​Morozovskissa Rostovin alueen koillisosassa.

Ukrainan lehdistön mukaan useita Su-34-pommittajia tuhoutui tai vaurioitui, kun taas noin kaksikymmentä venäläissotilasta loukkaantui tai kuoli tässä hyökkäyksessä.

Venäjän lehdistö puolestaan ​​ilmoitti eilen illalla suuren määrän ukrainalaisten droonien sieppaamisesta tällä alueella raportoimatta tästä hyökkäyksestä, josta keskusteltiin laajasti myös maan sotilasbloggaajien piirissä.

Tämä hyökkäys tapahtui kolme päivää sen jälkeen, kun Yhdysvaltain ulkoministeri Antony Blinken vastusti Ukrainan iskuja Venäjän maaperälle, erityisesti maan energialaitoksia vastaan.

Ukrainan valtava drone-hyökkäys Venäjän Morozovskin lentotukikohtaan lähellä Rostovia Donissa

Ukrainan armeijat suorittivat yöllä 4.–5 massiivisen drone-hyökkäyksen Morozovskin sotilaslentokenttää vastaan ​​Rostovin alueen koillisosassa ja 2024 km Ukrainan rajalta.

Venäjän sosiaalisiin verkostoihin lähetetyt videot Vk ja Telegram, jotka osoittavat Venäjän DCA:n intensiivistä ilmatorjuntatoimintaa, mutta myös räjähdyksiä maassa, joita seurasi toissijaisia ​​räjähdyksiä, jotka osoittaisivat, että sotilaallisiin kohteisiin oli todellakin lyöty.

Morozovskin lentokentällä isännöi 559. kaartin pommirykmenttiä, joka kuuluu ensimmäisen kaartin sekailmadivisioonaan. Se koostuu Su-24-, Su-24M- ja erityisesti Su-34-hävittäjistä, jotka nykyään toteuttavat FAB-500/1000/1500 ja 3000 liukuohjatut pommit, jotka aiheuttavat merkittäviä ongelmia Ukrainan joukoille. Myös Su-27-saattajakoneita on kerrottu olevan tällä tukikohdalla.

Tiedonannon sota tämän hyökkäyksen vaikutuksista

Ukrainan lehdistön mukaan tämä hyökkäys olisi mahdollistanut sen tuhota ja vahingoittaa 6-8 hävittäjäpommittajaaja tappoi tai haavoitti 20–40 venäläistä sotilasta. Näitä lukuja on tietysti erittäin vaikea vahvistaa tai kiistää, vaikka kihlausvideot osoittavatkin, että Ukrainan droonit olisivat todellakin saavuttaneet polttoainetta tai ammuksia sisältävät kohteet.

Sotilaallisten kohteiden lisäksi vaikuttaa siltä, ​​että kohteena on ollut myös lentotukikohdan ja sen ympäristön energiainfrastruktuuri, ja Ukrainan lehdistö raportoi sähkökatkoksista alueella. Venäjän aluekuvernööri Vasily Golubev, tunnistaa noin neljäkymmentä iskua viime yönä.

Su-34
Morozokskin lentotukikohta isännöi 34. kaartin pommikonerykmentin Su-559-koneita

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Venäjän ja Ukrainan konflikti | Puolustusuutiset | Hävittäjälentokoneita

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

2 Kommentit

 1. Strategiset epäjohdonmukaisuudet kärjistävät tätä konfliktia: Venäjä hyökkää itsenäiseen maahan Ukrainaan, mutta Yhdysvallat ei anna siihen lupaa – mistä syystä? – jälkimmäinen suorittaa iskuja Venäjän alueelle ja rajoittaa sen siten puolustusasemaan, jossa Ukraina voi poistua sotilaallisista, taloudellisista ja demografisista keinoista vain lyötynä. Mutta USA tukee Ukrainaa! Onko se jokki?
  Kun näemme Bilkenin jäykkäkaulaisen WASP:n, joka puolustaa Ukrainan voittoa ja kieltää kaiken hyökkäyksen Venäjää vastaan, ymmärrämme, että (USA) talous menee kaiken muun edelle. Öljyn hinnan ei kuitenkaan pitäisi nousta! Pysytään kuitenkin vakavina! Käytännöllisyydellä täytyy olla rajat: se, että konfliktiin ei haluta puuttua, se on ymmärrettävää, jota kutsutaan puolueettomuudeksi, mutta sotilasvarusteiden tarjoaminen kansakunnalle vaatien sen rajoittamaan sen käyttöä puolustustoimiin, tämä on puhtainta älyllistä petosta.
  Tämä ei myöskään ole yllättävää USA:lta, joka ei epäröinyt vuonna 45, lietsottuaan ilmaa natseja vastaan, saada takaisin mainitut natsit, eikä vähiten sotarikollisia, Von Braun, Speer, Schellenberg ja muut. , heidän hyödykseen. Amerikka ensin!
  Mitä tulee Ranskan valmistelemiseen "merkittävistä sijoituksista Venäjän uhan hallitsemiseksi", hyvä "johtajamme" (muista: "Olen johtajasi": hän ei ole ymmärtänyt, että olemme johtaja, ei siksi, että vahvistamme sen, vaan koska se on osoitettu !) ja hänen ylimmät sijaisensa ovat joko käynnistämässä päihdeoperaatiota tai ottavat toiveensa realiteeteista. Ensimmäisen Persianlahden sodan aikana Ranska perusti 1 13 miehen joukot raaputtamalla pohjaa, enkä ymmärrä, kuinka se voisi menestyä paremmin tällä hetkellä, kun 000 10 miestä (000 20 olympialaisten aikana) on pysyvästi sijoitettu osana Sentineliä. Jos nyt on tarkoitus lähettää 000 biffe-pataljoonaa Caesar-lentueen kanssa, se on media-vaalitastoa! Se ei tule olemaan vaikuttunut venäläisiin, vaikka se ei helpottaisikaan heidän elämäänsä! Varsinkin kun eurooppalaiset "liittolaiset" (paitsi ehkä puolalaiset?) eivät seuraa meitä eivätkä USA ja Nato ole lainkaan huolissaan Macronin selvennyksen jälkeen, jossa huomioitiin Naton mahdollinen tuki sitoutumisen yhteydessä. Ja jos asiat menevät pieleen ja USA puuttuu asiaan poliittisesti rauhoittaakseen asioita, tämä vain alistaa meidät entisestään heidän "diktaattiinsa" ja heikentää kansallisesta itsenäisyydestämme jäljellä olevaa.
  Näiden muutamien olennaisten huomautusten lisäksi artikkelisi on, kuten aina, korkealaatuinen, mikä osoittaa erinomaisen analyysin tunteen.

  • Useita asioita, jotka on muistettava mahdollisesta Ranskan lähettämisestä Ukrainaan.
   – On erittäin epätodennäköistä, että Ranska lähtee yksin.
   – On yhtä epätodennäköistä, että rintamalle sijoitettaisiin ranskalaisia ​​sotilaita. Tämä edellyttää varmasti FAU:n tiettyjen toimintojen tukemista tai jopa pahimmassa tapauksessa Valko-Venäjän rajan turvaamista tai Odessa/Lviv/Kiovan suojelemista, mikä vapauttaa FAU:lle merkittäviä lisävalmiuksia.
   – Jos Ranskan ja Euroopan joukkoja on sijoitettu maahan, ne sijoitetaan myös ilmaan. Ja mahdollinen 30/40-kielto Rafale/M2000/Typhoon/Gripen (vaikka Yhdistynyt kuningaskunta tai Alankomaat puuttuisivat asiaan, ei ole mahdollisuutta, että Yhdysvallat antaisi luvan F-35:n ja jopa "NATO" F-16:n käyttöön), Ukrainan takataivaalla MRTT:n ja E -2/3:n tukemana, muuttaa monia asioita Ukrainan syvyyden turvaamisessa
   – Lopuksi, älkäämme unohtako, että Ukrainan armeijat ovat edelleen siellä…
   Joten todellisuudessa ne muutamat tusinat ranskalaiset leclercit ja VBCI:t eivät voisi mahdollisesti muuttaa voimatasapainoa. Ei ole kuitenkaan epäilystäkään siitä, etteikö Ranskan joukkojen väliintulo muuttaisi merkittävästi konfliktin dynamiikkaa.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit